GAAAah

Klockan är mer än halv tio, och ja har inte börjat packa än. Eller ja, jag har ställt fram ett shampo mitt på golvet (i röran där som ja skulle städa bort idag. Men de uteblev)
Nu måste ja ta tag i de här. Fast mitt huvud ha inga ideer vad som behövs. Grejen är väl att egentliugen spelar de ingen roll ifall ja ska vara borta en helg eller en vecka, de är fortfarande ungefär samma saker som ska med. Och inte med. Men om man packar och sen delar packningen på tre brukar de bli lagomt mkt! Säger pappa iallafall, och han är smart. 
       Såhär såg de ut sist ja va i sthlm med kompisar. Vi röjde 

Ja kommer att försova mig imorrn, garanterat. Ngn som vill ha äran att ringa och väcka mej? :]

ska jag smitta dej: )

Virus.
V I R U S.
Vad är det för jävla idioter som tycker det är kul att skicka ut sånt. Vem glädjs av det? Inte jag iallafall, och framförallt inte datorn. Och jag som dessutom är värdelös på fixa med datorn. Tur det finns folk som kan, annars vet jag inte vad som skulle bli av. Datorn skulle dö iallafall :(
Men nu hoppas ja på att det är borta.
Lärdom av detta: Acceptera aldrig i någon som helst omständighet då det skickas konstiga grejer på engelska genom msn.

Och jag har inte börjat packa än, men tvätten är iallafall klar. Imorrn 3 minuter över 6 går bussen till stan. Pax att jag ska sova i bilen!

Varför bloggar jag egentligen? Just därför att jag gillar att skriva, så för mej spelar det ingen roll om någon läser.
Men de är ju kul att fallet nu är så, men skulle va ännu roligare om ni som läser kommenterar. Ni kan skriva anonymt, bara ni kommenterar :)!

Här, ta min lilla hand!

Bussen från norsjö till stan ville inte gå lagomt för mina planer, utan gick så ja fick en massa fina timmar extra i stan. Hann både träna och bränna lite pengar. Eller en hel del:) Köpte för det första ett nytt lypsyl. Någon gång i mitt liv ska jag sluta på riktigt, men den gången är inte nu.
Sen har jag ju tjatat om världens snyggaste gröna burtontäckbyxor som var spårlöst försvunna då dom skulle bli mina. Och nej, ja hittade dom fortfarande inte. Men jag hittade istället ett par rätt lika bruna som dessutom var billigare, och den här gången kunde ja inte ta chansen att mista dom. Så dom är mina nu:)

Tillslut slog klockan jobbtime och jag fick äntligen lämna stan bakom mej.   
Efter jobbet hämtade mamma mej och skjutsade direkt till Malin där vi strecksåg Scary movie filmerna. Ja skulle definitivt vilja träffa människan som sitter och gör dom, fysatan vilken fantasi:) Trean är nog min favorit, tätt följt av ettan. Fast alla är kul, så kul att ja kommer vara lite lämmen i magen imorrn!
Imorgon måste jag (förutom att stretcha magen) städa mitt rum, tvätta, packa och fixa med allt som har med helgen att göra. Sthlm väntar på mej och jag längtar dit=)


wiiiee

somn är underskattat, men då de är liv gäller det att ta till vara på sömntimmarna som hoppas över då skolan är igång. Jag är helt inne på den teorin, de är bra att sova bort hela dagen. Min mamma däremot, hon är tvärtom. Hon börjar damsuga eller stöka upp ur diskmaskinen klockan 9 på morgonen (i bästa fall). Inte särskilt uppskattat och skapar inte direkt bra stämning emellan oss .
Pappa är dessutom expert på ringa och väcka mej då jag nästan alltid sover med mobilen på. Tur som tusan ja är rätt bra på somna om:)  

Uppstigen, nyduschad och nytränad följde jag gabbs för att köpa ett nintendo wii. Så vi har spelat hela kvällen. Och nu är det allvarliga funderingar på lägga av med alla träningar och satsa på spelet, för det är tammefan jobbigt :D!
Plus att pappa har gräddat våfflor med snottersylt och grädde, bubbelvatten och nötmix ikväll:) Awsome, allt är perfekt.
Eller förutom just den detaljen som jag aldrig ska sluta tjata om- Sommar? Komsikomsi. Och hädanefter uppmanar ja alla er som läser att lämna bilarna på och använda hårspray i sinne så kommer växthuseffekten snabbare och vi får sommar året runt.
Hahha nä, inte de.
Folk i stora städer borde förbjudas att ha bil för där tar man sej lix fram mkt fortare i buss och tunnelbana, än att bilarna ska stå i rödljusen och spy ut avgaser. Vi såg film om de här senaste teorilektionen, ja tror de inverkar i mitt tänkande. För stunden iallafall :)

Dilemmat för dagen; Ska jag, Josephine, göra rött hår?        (Jag vet att bilden helt klart är en tiopoängare på fjortisskalan, men de var den enda röda bilden ja kunde hitta på datorn och orkar helt enkelt inte sitta och trixa i ps just nu.)

bara josse

Jag vet att de kanske är mitt fel. Eller inte kanske, de är rätt säkert att det är mitt fel.
Men jag är heller inte mer än människa, och kan itne spola tillbaka tiden. Kunde jag det skulle jag nog göra mej till 6år igen, då dom största problemen var lite grus i sängen. Nu äre inte så. Jag försöker och försöker för att ordna till och dimensionera nya stabilare balkar. 
Det är värt allt, ja kan göra allt själv. Jag borde visa mer hur otroligt mkt du betyder för mej. Bara ge mej ett tecken på att du iallafall vill ha mej kvar. 

Man måste vara två för att det ska funka. 

hha damnit

Jag som var helt övertygad om att Albin inte skulle våga göra dreads och dealade därför me han för inte verka så feg ;"Om du gör dreads så ska ja ta hål i öronen"... Hhahah fan, han ha bokat tid på onsdag, så adjö mina oihåliga örsnibbar. Om ja vågar ändå dvs..


Nu har ja jobbat några dagar igen och de är rätt mysigt. Sibyllaflott är min favvis. Hahah nä men de funkar faktiskt, ja gillar att jobba=)

Om de är fel att servera sprit på en bar till folk som är för fulla (de finns fakstiskt en lag som är så). Eller inte ens jättefulla, bara man ser det på dom så får man inte servera mer sprit. Borde då inte rimligtvis vara så att ja inte får servera pommes åså till folk som är tjocka, dom är ju redan på väg att bli för fulla?

Borde lämna fram  numret till "Du är vad du äter" samtidigt som dom får kvittot. Tssss


Och på sibylla har vi ju alltid på radio, så ja har febrilt letat efter en radiokanal som inte spelar melodifestivalens skitmusik men de finns inte. Grymt irriterande för låtarna är värdelösa. Men eftersom dom spelas om och om och om igen på alla kanaler så sitter texterna som klister huvudet och ja nynnar dom fint för mej själv. Sen då inser ja vad jag håller på med  och då blir det inte bra stämmning.

Jag kan va ärlig, härlig, bättre än bra. Hur svårt kan de va ?


lögn.

Så här äre ; vissa saker görs för att man inte ska förstå, inte ens om man kan läsa mellan raderna. Bara man vet vad det handlar om förstår man. Luras. Typ som jambareklamerna, kvalificerad falskhet.

Panikjävlar, du förstår ingenting just nu ;*

datorjefvel

för ja hatar datorer som krånglar, och den ja stter vid är jävla expert på de. Pilen åker till ngt hörn och stannar där sen går den inte rubba. Ja ha provat byta mus och de funkar fortfarande inte. Så sen tnäkte ja avinstallera touchpaden för de kanske är den som är glapp. Men fan heller, de funka inte heller. GÅ OCH DÖ ja ger uppppppp för denna kväll
DU som läser, råkar DU vara bäst på datorer(eller iallafall tror att du är de för de är omöjligt) så är DU jävligt välkommen till mej vilken tid på dygnet som helst.

sanning vs lögn

7 sanningar;
1. Jag är rätt pedant
2. går alltid omkring och småäter när mamma gör mat, typ smakar lite.
3. klantig är mitt andranamn, jag är extremt jävla klantig
4. jag älskar mina vänner
5. pluggar inte alls så mkt som jag borde, men klarar mig ändå.
6. fattar inte så mkt av hur mna fixar bloggen snygg
7. brukar nörda vid ngt spel på internet som min syster visat mej, är typ besatt

7 lögner;
1. jag är lagomt lång, skulle inte vilja vara längre
2.  hatar sommaren!
3.  mums för choklad
4. jag älskar skolan
5. datorn är inget beroende för mej 
6. jag har aldrig druckit
7. jag är jättekristen

återigen -


                 

bjussar på lite bilder:)  
(Hahha hittade just bilden där ja ha oranga braller, fysatan hur ja såg ut. Men de bjuder ja på, för det är kuuul!)


Och jag som äntligen skulle få sommar, just efter ja skrev imorse började det toksnöa, helt galet. Så nu är jag tillbaks på ruta ett. SOMMAR WTF JA ÄR LESS PÅ VÄNTAA!
Kom även ihåg att jag glömde berätta världens coolaste grej, fast de är ingen grej, mer en händelse. "Hej, mitt namn är Josephine jag är snart 18 och bor i Norsjö, ursviken och Sthlm" "Sen så håller ja på att leta en lgh inne i stan oxå, så ja kan bo helt ensam för det skulle jag verkligen uppskatta."

lååångfredan

Igår höll sandra och jag på frysa ihjäl då vi väntade på bussen, som förövrigt aldrig kom utan vi fick ta nästa, så slog de mej att vafan ska ja som inte är religös alls måsta drabbas av deras storhelg? Vilket är rätt i sej, men om man tänker lite längre så är de faktiskt så att utan tron och de där så skulle ja inte ha lov nu, inte jullov heller för den delen. Plus att ja skulle inte få ett påskägg fullt av godis. Årets påskägg är gulblommigt och ja förstår inte hur mamma fick i så jävla mkt godis:O de är sanslöst fullt, både botten och locket!
Fast just nu är ja inte så sugen på godis längre, vill mest bara spy för ja ha ätit en hel del.

De är fortfarande iskallt ute, men soligt iallafall=) men snön ligger kvar, som värsta trippeldubbla duntäcket överallt. Varför kunde den inte bara komma i november och december då ja ville ha snö, inte nu i mars då ja vill ha sommar ?

Nu ska jag gå och städa mitt rum, de ser förjävligt ut och de ska tydligen komma hit folk ikväll. Mamma tjatar även på att ja måste rensa bort lite skor, är en hel del även här.
De är en av anledningarna varför ja är lite arg, städa.
Den andra är min söta syster som gömmt bort musen och laddarsladden till den bra bärbara, och den funkar inte utan sladd(då borde den inte få kallas bärbar eller?) så ja måste sitta vid en annan som är mkt sämre och där pilen bara åker upp i hörnen. Skitdator, bara krångel. (mera hångel) 


auspicious

Kände saknaden efter norsjö igår, så efter skolan tränade ja lite och fördrev tiden på bästa möjliga sätt innan bussen gick. Farmor bjöd på middag, grymt gott! Efter det for jag och gabbelabbe och såg på NVKs slutspelsmatch, och ja är fruktansvärt impad! Helt sjukt hur bra dom spelade! Blev ingen vinst dessvärre, men hej, de vare ingen som begärde eller förväntade sig heller.
Bussresan imorse till stan var mysig, mysigaste på länge så humöret var på topp då ja kom till skolan. Dalade fortare och en helt galen stor anledning att bli arg. Men jaa, de gick bra. Pannkakorna var degiga och lite smått äckliga faktiskt men de gör ingenting för nu har ja påsklov. Och lovet kunde itne börjat bättre än med sol! Fram med brillorna(ja har ju som en del) och bikinin för nu jäklar kommer sommaren:D


snällaa

 Marken började bli bar, det luktade äckligt surgräs ute och våren var på väg. Inte. De har snöat två dagar i rad och jag är besviken.
Sommar nu tack!

              


Och ja vet att Gabbsans rygg är äckligt jävla brun, så brun som min aldrig blir fastän ja solar 10ggr mera än henne.


CHECK!!

     http://www.myspace.com/is2007

Ja skrev i förra inlägget att ja träffade en kille på båten som rappade. Länken!! Sen måste ja nog tipsa på låten Allting som du gör.
Shit alltså, nu hoppas ja att ja fick massa cred för de här. förhoppningsvis vip när dom kommer till skeå och allt :D ;););D!

cykla linen

Jag lämnade alltså skeåstaden i torsdags efter skolan och ett besök hos henke för att åka till staden som verkligen dyrkar rondeller och vägbulor, Stockholm. Men egentligen så va de inte tanken, utan på fredag sov ja och gabbe ut medans alla andra jobbade, gick lite i sollentuna ccentrum och bara chillade tills alla kom hem igen. Väskor slängdes ihop på ingen tid alls och vi begav oss mot hamnen.
Vi är desamma som jag, pappa, Gabbe, Ann, Niklas, Lisa, Viking och Vincent, ett rätt stort gäng alltså.
cykla linen(som vince envisades med) var megastor, men det va inte hytten. Finns det hjärterum finns de stjärterum och de var toppen!
Först på plats till middagsbuffen, såklart, med massa hungriga magar. Ni som inte vill frestas rekomenderas att  skippa dom kommande raderna.
Maten var fantastisk, TYP det godaste ja ätit i hela mitt liv. Trodde att ja skulle spricka, men till min(och säkert städarnas oxå) stora glädje höll jag. Till middagen var de även obegränsat med öl och vin, fast de gynnade ju inte mig särskilt mkt. Det va bäst ändå!
matkooomaaaaa

aokej, kvällen fortflöt och vi shakade på dansgolvet. Hundtricket är överskattat, här allihopa "Barntricket" är de säkraste raggningssättet. Om man vill ragga tjejer alltså, så de gynnade inte heller mej.. Aja, Viking va rätt haj på de där med att dansa och vi hade kul. Sen gick alla och sov, utom jag som satt kvar uppe i discot. Träffade blandannat sveriges kommande rapkung. Rätt coola killar de där! Ja väntar bara på spelning i skeå så ska ja baske ha VIP! =)
Vi kom tillbaka lagomt till melodifestivalen. Helt okej, fast egentligen hatar ja den, för låtarna som är me är mkt sämre än vanliga och efter själva grejen så tvingas man lyssna på dom kommande månaderna.

Just de, kameran glömdes hemma så ni får helt enkelt klara er utan bilder :/

högt ovan molnen

sitter på arlanda just nu, tittar ut på planen som startar och landar. Snart ska jag upp i luften igen. Har tappat räkningen på hur många gånger jag flygit för xxxx antal gånger sedan, men är fortfarande lite nervig i magen just innan planet ska lyfta. Man är som så hjälplös, allt hänger på piloten. Men det kommer att gå bra, precis som alla andra gånger = )
Datorerna hittas i ett rum som även bjuder på bullar, chips, dricka och allt sånt. Värsta lyxen ! Men de är enbart för att pappa jobbar i sthlm och reser väldigt mkt.
Tänkte skriva om helgen, men de är nog dax att gå ner till incheckningen snart så ja gör det då ja kommer hem igen.
Kvällen är planlös och oplanerad, så om någon känner för det, så hör av er !

Förfallen=)

Missade två sista trappstegen igår när jag och Kajsa skulle gå därifrån. Kanske bara ett, men det kändes som två iallafall. Och jag föll (stupa, stupade, stöpast), föll så de dånade i knäna och säkert  i resten av byggnaden oxå. Såklart med min vanliga tur kunde de inte vara mer passande att han stod utanför och tittade vilka filmer som gick. Eller så såg han mej komma flygandes nerför trappan så han dolde synen genom det. Ja vet inte. Ja vill inte veta heller för dej delen (:
Men se det som jag gör det, Jag föll för dej;)
Och först nu börjar ja inse hur mkt bushen norjsö egentligen är. Det låg en älg och sov brevid vägen där bussen körde förbi. Önskar ja hade tid att ta en liten nap just nu, fast ikväll äre mkt som ska hinnas med. Städa rummet, packa väskan som ja ska ha i helgen i sthlm och inte minst plugga miljaders glosor som ja har till imorrn. Fast dom sitter bra redan, så allt som behövs ä lite slipning.

HA, och ja som trodde ja skulle sitta hemma alltfrån i helgen till den 5/6 då de bär av till paris. Men ack så fel man kan ha, den 29/3 bilar Jag, Kajsa, Henke, Joel och Sandra till stockholm för att se Simple Plan. Kajsas ide kanske borde framskjutas med tanke på att innan vi bokade biljetter så hade ja inte alls hört många låtar. Men många så de räcker, bara grejen att göra såhär är verkligen hur kul som helst!

Nu måste ja ta tag i kvällen, men dom flesta vet nog vart ja brukar hamna inann den är slut


wouch

nä ja lix va igång så glömde ja de stora. Allra största tillcohmed. VARFÖR pratar ja innan ja tänker, de ska inte va så hos mej, ja är inte sån.
Dessvärre pratar ja inte bara innan ja tänker, även gör sakerna ja (inte) tänker.


Fast kvällen är bra, bullis är betalt och klart. Sen idag visslade Simple plan förbi, stockholm, bila och nu wey så drar ja dit den 29 också. Dessvärre så vare slutsålt på simpleplans spelning, men lyckas vi inte få tag i biljetter så kan man roa sej på annat sätt = )


listaaaa

femton ÄR DU:

1. Är du snygg? "bara osnygga tjejer..."
2. Är du fet? Fett cool 
3. Är du smal? Ja är en smal tjej under alla muskler ;) :}
4. Är du en sportfåne? Volleybolltönt
5. Är du rolig? Om jag ivll
6. Är du sjuk? Bar alagomt förkyld så jag måste använda mintgrejset ;P
7. Är du feg? Allt är relativt
8. Är du törstig? Faktiskt
9. Är du 15 år? hahah ser de ut så?
10. Är du rik? snart hoppas jag
11. Är du fattig? vänner är min rikedom, så definitivt inte fattig
12. Är du smart? ibland skiner det
13. Är du shoppingsugen? nej, men jag behöver massa nytt shiet
14. Är du retsugen? nej, döda galle
15. Är du saknad av någon? Är jag?

fyra SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? Gemej volleylängd!
2. Skulle du vilja väga mer? Definitivt inte
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ja är kändis
4. Skulle du dricka dig full nu? de är söndag :o!

Åtta KAN:

1. Kan du vifta på öronen? haha nae
2. Kan du slicka dig på näsan? inte nära ens
3. Kan du kolla i kors med ögonen? hoho jag är bäst, har rekord i alla vinkar
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? no problem i rätt sällskap(eller fel)
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? självbehärskning!
6. Kan dina vänner lita på dig? i vått och torrt
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? ja tänka sej
8. Kan du suga? ha ja inte sagt i typ tre tidigare inlägg hur mkt ja suger :( ?

Fyra antingen eller:

1. Pierca tungan elr näsan? tungan!
2. Vara seriös eller rolig? en fin blandning
3. Brinna upp eller druNkna? brinna upp
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar

svara ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? Det gör jag oftast
2. Sol eller måne? Sol
3. Vinter eller höst? vinter
4. Soligt eller regnigt? soligt

om MIG
1. Hur mycket är klockan just nu? 22.36
2. Vart vill du bo? där dom jag älskar finns
3. Hur många barn vill du ha? inte många, knappt några
4. Vill du gifta dig? enbart om ja får en superfin ring
5. Är du kär? Kär är fotfarande inte desamma som att vilja ha
6. Favoritårstid? sommar

har du under dom senaste 24 TIMMARNA:

1. Kysst någon? Nej
2. Blivit kramad? Ja
3. Känt dig fånig? Ja
4. Saknat någon? Jaa
5. Ljugit? Jag ljuger väldigt sällan, utom ibland, och jag gjorde det alldeles nyss

randiga rutan

Varför måste alla jävlar ha en likadan tröja som mej, varför vill inte sommaren komma snart, varför måste lovet vara slut redan, varför känns de sjukt länge kvar till sommaren, varför, varför, varföööör..

(o)god -natt/-morgon

Jag gör de igen... bra josse, mkt bra. Stoltheten över mej själv sögs just ner av en tsunami, det börjar höra till vardagen. Naturkatastrof (och i de här fallet är ja de som faller sej som den naturliga katastrofen).

tack sandra iallafall ;*

nu äter ja min middag, ett svingott grönt äpple som är lite halvsurt. dock förtjänar jag de inte. Äta bör man annars dör man, äta gör man ändå dör man. Och just i detta fall önskar ja nog mest på nummer två. Inte emojosse, bara besviken tjej på snart (hahah okejokej, de är fortfarande fyra månader) arton sommrar. Kanske borde skriva att det är mej själv besvikelsen sköljer över så ingen missuppfattar de här. Jag är klant, inte (Latt(jo)ssan), inte (Apelsin(jos)san), utan bara en väldigt klantig Jossan.
Känner att de ä sovdags nu, ångra inte det som en gång gjorde dej lycklig.

rudolf+danmark

Du är guld värd, ja hoppas du vet om det !
Igår va vi i stan jag och Malin, vi hade skitkul! Men allting har sitt pris, och tröttheten idag går bara konstatera. Hem till Malin, sovde i hennes säng, gjorde namntjohej och bara myste tills hon skylle flygaaa. Mamma toog med mej och galle för att bowla, de var kul (dvs jag vann)
ikväll blir det sovning i stugan nere vid Öhn, sova och fika:) ja var just dit och satte på elementen(;


Födelsedag

  • När fyller du år?

    900710

  • Hur gammal kommer du att bli nästa gång du fyller år?

    18

  • Hur brukar du fira din födelsedag?
    eftersom ja fyller år mitt i semestertiderna så är ja nästan alltid borta då ja fyller år. SJa firar den på resande fot =)
  • Önskar du dig något speciellt i födelsedagspresent?
  • Inte va ja kan komma på just nu, men är ju några månader kvar..
    Kommer du ihåg något som du fick på din förra födelsedag?

  • Ja va på Korfu då, fick jättemkt glass som nästan smält i värmen direkt ja vaknade, sen handukar i present=) jättefina ! Och till middag åt vi på en mexikansk restaurang


  • prima skinka jappjapp

    YES nu äre bokat, Bulgarien 12/8!

    Framöver ser min plan ut såhär
    13/3  Sthlm
    5/6   Paris
    12/10  Montenegro (vet inte vart där jag ska, därför får bara landet stå här)

    och sist men inte minst 12/8 Sunny beach :]

    Däremellan ska jag jobba som ett tok och umgås med alla stjärnor ;*

    Frödinge och sallad

    Eller falsk och sämst, eller fantastisk och snäll, eller förkyld och snuvig. Vad står FOS-gården för ?

    Brände aldeles för mkt pengar på för kort tid, blev dom vita skorna(dom som ja kollat på förut). Men mitt samvete säger mej att det vore smartast att lämna igen dom. Kanske köpa nästa månad, eller där nästa?
    Och ja köpte även en jättesnygg jacka, ja kan nog säga att de är kärlek rakt igenom till den:) Och till malin såklart som drog runt mej, eller vi drog nog runt varandra och lurades att köpa massvis med saker.

    Nu ska jag boka resan, Bulgarien 5/8 here we come:)

    House of voices,

    , så skulle man kunna sammanfatta huset som jag bor i. Eller radhuset lite mer rätt. Mitt i radhuset dessutom. Jäkligt lyhört ,men jag klagar inte på dom så kan dom inte klaga på mig. Visst ?  =)

    House of voices va även den film vi utsåg som hemskast av alla hemskare, så vi sparade den till sist. Men den visade sig va en rätt så stor besvikense då den mindre läskiga som vi såg först var mer läskig !
    Och ikväll ha vi ätit så mkt godis, och chips med dipp, och stenhård kolapaj så de känns som min mage ska spricka! Men när ja tänker efter så kanske man får vältränad mage av att se skräckis, skrika och spänna den under två timmar kan väl inte vara utan ansträngning? :P
    Sen när mamma kom hem så frågade hon MEJ om blåstest, fast hon va den av oss som stank äckelvin. Så ägd då de visade Low, dvs inget dricka! Plus att ja inte förstår tanken bakom? Ja ä väl rätt skötsam(A)!
    Thnx för en toppenkväll!

    Imorrn nalkas det pengabränning, kläderkläderkläder för hela slanten! (men eftersom det är mej de handlar om så kanske skorskorsolglasögon, vem vet?)

    RSS 2.0