Rubriker är inte min grej

Har jobbat ikväll, dividerat med sandra hur jag borde göra. Skvallrat med evelina (och sandra som vanligt ofc hihihi). Min klocka är borta, har du sett den?
Sandra är dagens okrönte kung, min stjärna och en superstar. En riktigt hundrafemtiogrammare!





Ja tänkte på min stav i tungan. Den är äckligt lång nu och ja har just lört mej äta med den (ballt att lära sig igen efter 17 år). Annars är den mest ivägen. Jävligt i vägen faktiskt! Inte för att det gör ont eller så, men ja är inte van att ha en pinne där helt enkelt. Plus att mens tiden jag lärde mej äta(igen) har jag tuggat på den, så den är kantig och konstig och skäver lite smått i gommen. Aja, på fredag får jag byta, äntliiigen! Min sista helg som sjuttonåring, ngn sm har förslag på vad man kan göra ?


Börjar dagen med:

Promenad. Pratar med malin och hon säger att allt kunde varit mkt värre. Jag är inte helt säker på det jag. Eller jo, kunde ju varit gravid.  Eller haft cancer i magen for real.
Hallonjos(ephine)en är slut, upptäcker att mamma nog släng burken för att jag är slarvig och bara ställde den åt sidan. Det var snällt, en sak mindre att städa bort. Synd att den var slut, jag känner suget. Tror att jag såg en loka i kylen, ska gå dit och inventera lite strax. Fan va ja bloggar, men de händer mkt ochjag är på bra humör (utom då ångestvågen kommer varannan minut oich knockar ner mej till backen). Men det är ju inte så ofta.

Fortsätter dagen med musik:
 



Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan

Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling



Det ringde just. Ja hatar hemtelefonen för då måste jag springa från allt viktigt ja håller på med för att svara och upptäcka att det lix inte va tilll mej. Suckers. Eller så ringer alles kompisar dirr då dom vaknar och väcker mej. Jättetidigt. Men dom har nästan slutat, tror att jag skrämmt ihjäl dom när dom inte ringer först utan bara kommer hit och det bara är jag hemma (som sover). Måste såklart öppna dörren annars ger dom sej aldrig småjävlarna. Arg, nyvaken och vaken på fel sida, fin kombination.  


Hallonjos:)

Skulle precis försöka hacka mej in på sandras andra blogg, brum.blogg.se/???????. Fail, man kan stava på en jävla massa sätt alltså,.
intefördej
intefördig
intefordej
intefordig

okej fyra va inte överdrivet, men de kändes jobbigt att hacka alla fyra då ja knappast fixar en ens. Man vet inte innan man har provat. Tror jag, för ja ha inte provat?

Hjälp mej, vilket smycke  ska jag köpa ?


Förövrigt mår jag fortfarande psykiskt dåligt över igår. Fastän de va huur kul som helst. Fan va ja överdriver. Jag har en cancerklump i magen. Jag somnar på tangentbordet snart. Plus att jag fortfarande inte fixat min jeffla datamus, så ja måste använda paden och det är lite jobbigt. Särskilt om ja sitter med ps. Undra om mamma har sabbat ngt som är mitt, när hon kom från stan hade hon köpt en loka och godis till mej (tillochmed sånt jag gillar:D). Skummt, ellerhur!? Synd att jag inte va så sugen.
Jag hookade sandra en stund ikv, jag är hennes idol. Hon fick röra min hand. Hhehehhe, Stumpan om d utar lite hallon-stjärnfrukt ska jag pussa på dej oxå. Lovar!


Aja, nu sover jag och hoppas på att aldrig mera vakna för allas och mitt eget bästa.

SÅ GÅR DE


Om man lägger handen på stekbordet.



Man lever som bara på sprit och akohol

Omfg, helgen. Vet inte riktigt hur jag ska börja, men den var huuur bra som helst ! Fredan så grillade vi hos sandra, åkte vidare in till stan och hängde där. Jag, lina och linus bestämmde oss för att se Europe. Dom pallade inte riktigt och stannade längst bak. Hand på axeln- HENKE! Jag hakade på han och malin så vi stod nästan allra längst fram. Trycket som var är det som saknades på Simple plan. Henke min kära vän lyfte upp mig, så jag stagedivade utan stage och utan dive. Men de var riktigt ball att åka på folkmassan! Mina fötter är blåa och ömma, men det var värt varenda blåmärke och bruten tå!
Efter"fest hos henkis, dom var trötta och inte jag så jag pratade på tills henke bad mej hålla käften (kanske lite trevligare) SÅå jag drog hem med moppen ;D När jag kom hem var klockan nästan 5 och fåglarna kvittrade förjävligt.
Upp tidigt igen på lördagmorgon, jobba i 9 timmar (alltså slutade jag kl10) sen rusade jag till sandra för att duscha och göra mej klar. Betalade in mej. 280 för en dag är heelt sjukt, tur ja hade jobabt innan så ja förtjänade de. Vet inte riktigt var kvällen tog vägen, chillade bakom langosstället med en massa piteåbor ett tag, råsöta! Området stängde och jag hittade en pakethållare som ledde mej till efterfesten. Värt va? :D Förutom att jag är jävla dum var det kul. Jävligt förbannat dum, att jag aldrig lär mej. Dessutom fick jag skavsår på fötterna så idag kan jag nästan inte gå.


Nu sitter jag och dricker hallonjos, mjummie;* Sömn står som plan1 för ikv, jag har en jävla massa timmar att ta igen.
För er som inte orkade läsa allt kan ja ju kort sammanfatta att jag har haft en grym helg och att jag har ont i fötterna.


Tack:)


Morgonpigg

Igår blev ändå halvmysig trots missödet med festivalen (hähä). Henke och mattias kom tillslut så jag slapp vara ensam. Jag var dessvärre itne trött, kolladepå klockan sista gången då var den kvart över fyra, och vaknade typ9 imorse. Men de är lugnt, eftersom jag är stålkvinnan pallar jag lätt ikväll oxå ;D Killarna vaknade tillslut då jag dunkade musik högt som tusan, sen drog vi på sibylla och åt frukost.
Nu är jag hemma igen, har duschat och håller på göra mig klar inför denna kväll som börjar hos sandra och sen drar vidare tilll stan. Vart den slutar är det ingen som vet, men jag hörde rykten om bubbel på ett tak med min andra sandra?

Aja, back to business.


13 dagar och en halvtimme

ÅÅH ja blir så arg, ja vill vara arton NU NUN UN U! Ja har just blivit utskickad från området på festivalen. Henke och Matte skrattade fint när jag gick snopen därifrån, fick bandet klippt, men sen ändrade sej henkebejb och nu sitter jag i hans lgh. Väntandes. Alla andra, verkligen ALLA är ute. Eller inne?   

Slut på tråkigheter

Känner att mitt förra inlägg inte såg allt för ljust ut. De kanske de inte gjorde heller, men de var inte tanken. Jag är jätteglad egentligne, jag är snart arton (fan va ja tjatar), jobbar och får massa pengar=resaaaa, moppen startar, jag slipper snart köra den dessutom och jag missar inget solsken när jag jobbar. Livet kunde inte bli bättre. Dessutom är tydligen filmen som ja la upp F A K E ! Så det känns tryggt att veta, min hjärna slipper poppas. Tjohej!

Gemej bild ett, bra väder som på bild två och lär mej spela min elgitarr så ska ja klinka för alla cubedrickare i solskenet. Fast förresten, jag behöver en ny sträng för den sprack.
GODNATT

    

Det är tyvärr slut..

Bloggtorka. På min blogg iallafall. Men det beror inte på att jag slutat skriva, har bara väldigt lite att skriva om just nu, för mina dagar ser för tillfället exakt likadana ut;

Stiger upp
Går ut och går
FIkar
Moppar till jobbet
Jobbar
Moppar hem
Fikar 
Kollar datorn (svarar i bästa fall på lite gbinlägg@apb.)
Sover 


Så kul är mitt liv just nu, Och varje dag peppar jag till stadsfesten + JOSSE 18! Aja, jag skriver då jag har ngt vettigare att skriva än hur dålig jag är på göra mos etc. Förresten älskar jag regnet, det får gärna falla varje dag så länge jag jobbar dom dagarna. Spara dom soliga dagarna tills jag är ledig :$

Kajsa som kom hem från london idag har garanterat missat att jag bokat min teori. Så Kajsa; Jag har bokat mitt teoriprov. Innan september tillochmed, det trodde du inte va?

Bara sjukt!

från och med nu så ska jag börja slå av mobilen då jag ska sova.



Hallelujah

Shit, idag är en sån där bra dag då jag ställer väckaren en timme tidigare enbart för att hinna ut och gå innan jobbet, som är nästa duktig grej. Nu när jag kommit hem så ska jag städa mitt rum och kanske baka ngt. Om det blir lite finare väder går jag nog ut igen.
Va händer, sen när blev jag såhär bra? Det kanske ligger lite i att det bara är 18 ynka dagar tills jag fyller 18. Dags att mogna helt enkelt?

BRÖSST!

Ingen vidare raggningsreplik, jag föll verkligen inte för varken den eller dej. Hoppas myggen är trevliga, de är sällskapet du få nöja dej med.

Josse the one and only

Visst, det är bra att ha välstädat. Men då mitt rum är perfekt, då hittar jag ingenting just för att jag städat bort allt, och i nuläget hittar jag ingenting för att hela min garderob och alla lådor ligger utfläkta på golvet, i soffan och i sängen (jag sover på en kant, ända delen utan klädlass). Borde städa oftare, ska bli mitt nyårslöfte 2009. Bara ett halvår dit, just som sommaren kommit går allt mot mörkare igen. Jag längtar INTE. Förresten, midsommar är en bluff. Medans jag bodde i norsjö var de rätt kul, alla fårn byn dansade runt stången och allt det roliga fortflöt under hela natten. Nu är de bara en anledning att festa. Inte för att ja inte gillar att festa, för de gör jag, men de sabbar charmen. Plus att det är tråkigast i världen att va ensam nykter på en fest. Förbannade tunga, fast fint är de :)
Höjdpunkten igår träffades just innan jag skulle fara, full som alla andra. Bussen väntar inte på ngn, särskilt inte av en sån anledning som att jag ville prata med någon lite längre, så jag for.
Okej, häng med nu: Idag, jag är så risig som bara jag kan vara, jobbar ett sjutimmars pass på det i stekos, tänk då hur jag ser ut. Gissa en gång vem jag träffar då jag slutar ... Det hade på riktigt inte kunnat vara värre, jag är alltid på fel plats vid fel tillfälle.


(Inte för att bilden har ngt med saken att göra, ja tkr bara att gabbs va rätt söt :])





Albin ser film med en tjej ikväll, han är smart :) Då hon sätter sig i en soffa, sätter han sig i den andra mittemot. Hahah! Och ibland ser dom film i hans rum, då måste man sitta i sängen för han har ingen soffa, de är rätt gulligt oxå för då sätter sig tjejen typ i mitten, och albin trycker sig mot en kant och ser livrädd ut. Råsöt:D Det är bra att han inte har fattat de där, någon dag ska ja lära han allt jag kan. Typ steka hamburgare dvs...

Nu ska jag ut och gå, cya

Myrrhine , min kära, jag ÄR din hickande kines.

Idag är bättre, jobbet tog lååång tid och jag är badad i stekos. Men nu är jag ledig fram till lördag = norsjö för hela slanten. Jag ska umgås med min fina familj och bara ta det lugnt. Mjummiee

Jenny skrev på sin blogg vilken kändis hon brukade få höra att hon var lik, så jag tänkte göra desamma. Men eftersom jag inte kommer på någon på rak arm som folk brukar säga hittade jag istället en sida på internet som plockade fram det åt mig; Enligt den sidan är jag lik snygga Vanessa Marcil och även Hirosue Ryoko
Vem är du lik?

Plötsligt händer det.

Ikväll är en sån kväll, jag vill bara lägga mig ner och gråta. Gåta mig till sömns och slippa vakna sen. Helt utan anledning. Tror jag följer mitt förslag, godnatt.





Tjejen, vart håller du hus? Jag finns här, 10 siffror bort, 1.5km åt ditt vänster. Här finns jag. Då det passar för dej, hör av dej.


Shit, titta tjejen ba wow!

JA VÅGADE! Men som med allting annat finns det en baksida. Det gör förjävla ont och jag har förfrysit munnen för att jag käkar is. Ursäkta bilden, jag känner verkligen hur mina fjortispoäng stiger där. Och ursäkta min risighet där oxå, tänkte bara flasha lite med vad jag gjort idag.


Guleböj

Kom på en jättejätterolig grej som hände igår på jobbet, läs och NJUT

En bil kör in på drivefilen och parkerar vid sidan om. Personerna där i kliver ut och går fram till luckan.
Kunderna: Ja va har du att bjuda på då?
J : En massa, men vi har ju en menytavla där borta ifall ni vill titta på vad som finns? För i en drive så beställer an där innan man kör fram :)
K: Okej, vi rusar och tittar

Sen gick dom dit bort, kollade och kom gående tillbaka
K: Vi vill ha två sånna där dubbel
J: Menar ni dubbelmeal, dom som vi har på kampanj? (Pekar genom fönstret mot en skylt vid vägen)

Kunden går då runt hörnet på huset och ställer sig för att titta på fönstret åt de hållet jag pekat mot. Hahha. Och det gör inte saken sämre att det var NORSKAR. Ja skrattade ihjäl mej, inombords (A)
Är norrmän så dumma på riktigt, trodde det var ett påhitt från historierna (som ingen kan ha undgått att höra)?

Fan, har dom fotogen i slangarna eller?

Har någon undgått att ursviksskolan brinner? Knappast. Jag fick höra det klockan två idag då jag var på jobbet, shit pommes. När jag kommit hem gick jag såklart och spanade på skolan, klockan var då kring åtta. Den var övertänd, heelt galet hur mkt det brann. Taket hade rasat in, och lågorna fladdrade högt upp i himlen. Tog lite kort, men eftersom brandmännen spärrat av så mkt så blev de inte så bra vinklar osv. Det regnade förövrigt skoldamm på mig då jag stod där. Helt otroligt sjukt, jag blir lite ledsen bara för att det är så grymt onödigt. Fatta vilka otroliga resurser som lagts ner där, och kommer måsta göras om. För skola i ursviken behövs, det är jag övertygad om. Dom som blir lidande är ju vi. Alla som bor i skellefteå. Fyfan alltså, fy fan för du som gjort de här. Kom inte nära mitt hus igen,-


Take me down to the paradisecity

Och kvällen blev exakt som jag väntat mej- L A M E. Näsblod (klaaant) kombinerat med världens sämsta hårspray och vita skor, behöver jag säga mer? Det hade varit tio gånger roligare på joypeak. Minst.

Plus på Kim, Ninni och norsjöborna.

Gosh..

J: SHIT ja tror ja såg **s mamma på konsum, huuuur lika som helst:o!
P: Jasså? Hur såg hon ut?
J: Amen typ likadan, svart hår, brun och allt
P: Men då var de inte mamman, hennes hår är orangerött
J: Hmm.. Men har hon ngn tvilling då? Typ äldre tvilling?


Applååwds 

Everything about you is so easy to love


dreams, dreams

Min datamus har gått sönder, världen rasar samman. Nä kanske borde tas med en nypa salt, men kul är det definitivt inte. Särskilt om jag säger att den bara är ca två månader gammal och kostade massor (ur min synvinkel). Förhoppningsvis får jag en ny på garantin, och ka n lägga mina pengar på en iphone istället. Låter det bra?


Kom nyss hem från gymmet, mamma visade mig massa nya övningar med hantlar. Normalt kör jag mest bara med maskinerna. Ibland är de skönt att ha en träningsmamma. Dock väldigt sällan. 



when I was feeling down, you made that face you do
There's no one in the world that could replace you

 

i don't believe in shootin' stars, but i believe in shoes..

Till att börja med måste jag berätta att flyget från skell var det värsta jag varit med om  (so far), kastades omkring som en vante och det var otroligt skönt att landa i sthlm.    

Incheckade och väntandes på gaten mot Paris var det en familj som va helt väck. Föräldrarna brydde sig noll och hade två pojkar kring 13 år, ett barn som var 7 och hade downs syndrom, och ett tvillingpar på 4 kanske. Och dom jävlarna kröp omkring och lekte katt/kossa, grymt störande. Skönt att komma på planet, men såklart hamnade dom på raden bakom, och mongolidpojken sätet bakom mig. Hela tiden då han satt på sin plats satt han och skakade mitt säte, eller pillade på mig och drog mig i håret. Föräldrarna satt och drack vin, helt oberörda. Sånt påminner mig om varför jag inte ska ha barn.
Aja, väl landad i paris tog vi oss till hotellet som var lite mindre lyxigt men helt okej, sen gick vi ut och åt

Följande dagar gjorde vi allt man ska göra och såg allt man ska se, mona-lisa    var större än jag trodde och eiffeltornet var så jääävla högt. Inte för att ja hade förväntat mig något annat, men känslan då man står där uppe och tittar ut över paris går inte beskriva. "Om du blir rädd, blunda och håll fast dig i mig" Min pappa, min klippa, min hjälte; jag blundade och höll hårt. Dessutom så kollade jag ner då vi klev ur hissen, och ofc så var det en springa mellan hissen och marken, så det första jag såg var marken 300 meter ner. Shieses:|
                              

Pappa tog med oss till Galerie Lafayette en dag, garanterat varje normal flickas dröm (gabbs tyckte det var drygt). Alla märken man kan tänka sig, uppradade där just för mig. Skovåningen var en klass för sig, jag mådde psykiskt dåligt, fick ont i magen, glad, ledsen, upprymt, överlycklig och småkåt på samma gång. Helt magiskt, tiden stod stilla och jag vågade knappt andas av rädslan att spräcka bubblan. Sen då jag hittade Jimmy choo´s hörn var tårarna inte långt borta. Alla hans skor är konstverk i sig, och hade jag vetat att det inte skulle bli någon mer shopping på hela resan hade jag
l ä t t  lagt alla pengarna på ett par därifrån. När jag vaknade och vågade titta ner, såg jag till min förtvivlan att jag hade fjärilssockar i sandalerna,  det var nödvändigt då vi gick pga skavsår i sinne, men såg förjävligt ut.
Jag köpte ett par skor iallafall hähä  


Om jag i nuläget fick säga en liten specifik plats på jorden skulle jag välja utanför kyrkan sacre coure, helt amazing med den i bakgrunden och hela Paris framför mig, heeelt otroligt vackert. Jag älskar platsen.

Trots allt vi gjort har vi hunnit ätit väldigt mycket (mitt fel, jag var hungrig mest hela tiden) , maten var super, folket var super, kulturen, staden och allt. Språket är vackert trots att jag inte förstår ett dyft, men lättlärd som jag är så kan jag lite franska nu. Några ord iallafall(A)


(orkar inte lägga ut mer bilder nu, men dom kommer publiseras successivt)

smakprov :


win or lose?

Bowlat ikväll med Sandra, Emanuel, Ronny och Kim. Jag vann andra omgången, de var den som räknades!! Fikade lite efter, sandra kom med hem till mej och vi hade lite durt i min säng (hur många gånger ha ja inte skrivit hur bra den är?). Folk spårar, inte jag. Sandra liiite kanske.
Imorrn är det stan som gäller, måste hitta en bikini innan nästa resa och det krävs att börja leta i tid. Sen smäller det på ett nytt ställe imorrn. Förhoppningsvis iallafall, jag är ju bangarN^^ Den som lever får se, om jag inte sover nu snart så vaknar jag knappast imorn. Btw så är paris på g, blev litie less på ladda upp bilder så det kommer senare:P



Allt är inte som förr, hästlängder ifrån. Jag saknar det huur mkt som helst, men vissa saker går inte förändra. Men en sak ska du veta, jag älskar dig och du får för allt i världen inte lämna mig. Vi skulle ju göra massa kul i sommar, nu när jag oxå snart är 18, tänk på det och få dig på fötter igen.

en månad kvar till 18.

Mina fötter värker, benhinnorna är värre än vanligt och jag är trött. Känns faktiskt otroligt skönt att sova i sin egen säng (stort plus på just min säng). Det har varit grymt kul i Paris, och jag ska lägga ut en massa bilder samt berätta vad vi roat oss med allt mest. Men inte ikväll, så håll span:) Ikväll har jag slösett fotboll, kollat igenom alla kort (närmare trehundra) och bara tagit det lugnt, liksom försökt få in sommarlovskänslan. Den kommer, den kommer. Solen följde med oss dit och förhoppningsvis kommer den med tillbaks oxå, för min solbänna är just nu inte någonting att skryta över.
Nu försöker mina ögon trilla åt, ska lyda dom och sova lite innan jag ska upp igen. Tur att jag är klantig och hade fel, jag jobbar inte alls imorrn! :D

the grass is no more greener on the other side

Och det här mina vänner, är nog förmodligen det absolut sista inlägget innan jag åker till Paris. Nu har jag nästan packat klart, fattas lite småsaker och att lägga ner allt i väskan. "allt" omfattar inte så mkt, för min kära pappa har kommit fram till att jag ska klara mej en hel helg i Paris med bara handbagage. Det funkar, jag har för lite grejer enligt mej själv, och för mkt för väskan. Kompromiss där! Fixar resten imorrn iallafall.

Så alltså, sup inte ihjäl er imorrn, men skänk mej en tanke och drick några extra klunkar för min skull. Ha kul, för det kommer jag att ha!
 




Med kärlek från Josephine.

bronzad

Innan ikväll har jag varit på skolan i sisådär 20 min, sen fick jag sommarlov och det firades med kajsa och en halvfull och halvbakis kim på en brygga vid älven. Vi stekte i sinne!

              




efter det åkte jag inlines hem. Jag åkte inte allt för fort, hade inte så mkt kläder, men jag höll absolut på DÖ av värmeslag. Som tur var så slog det mej när jag kom till slutet av bergsbyn att ja faktiskt hade en vattenflaska i väskan.
Bronsade ännu lite mer på min baksida då jag väl tagit mej hem, sen kom alle och han fyller 13 idag så han fick paket och efter det for jag till stan igen. Plockade upp Lisa efter vägen, vi såg likadana ut nästan med blommiga klänningar i ungefär samma färger och exakt likadana koftor. Dessutom hade båda mina skor hähhä. Men de var oplanerat faktiskt! :) Linnea och Sandra mötte upp oss på stan så vi myste vid (med) stenpitten på stan och efter det ett fika på Waynes.

Och nu är jag här igen, packandes. Listan på allt jag ska göra är lååång och det är tur att jag har en stund imorrn oxå att göra mig klar på. Nä, nu måste jag styra upp min packning och mej själv, annars blir det inget Paris imorrn för min del. :)


keep on rolling

Jag rullar, inga skidor, ingen spark. Mer inlines-stuket. Jag fortsätter mitt sökande, fel nu oxå. Kanske finns där en fransman med basker, mustach och en baguett under armen, menad just till mej. Väntandes? Jag väntar iallafall, än så länge, men jag lessnar fortare än fortast. Snabbare än mitt klädbyte på 5 röda innan jag gatt springa till bussen. Snabbare än mina lypsyl tar slut. Och pengarna oxå för den delen. I väntan på de ultimata, visa mej tecken på att det finns. Inte för att jag är en sån som ger upp, tvärtom, jag hatar att förlora. Men däremot ifall det inte finns något mål, hur ska jag då lyckas motivera mig?

vi är så yeahyeahwowwow


Och vi drog killen med storm, vi två på en liten moppe, han på en annan. Välkommen tillbaks ner på jorden, vi vann:)

Idag fyller Kajsa 18 år, och dagen till ära klarade hon även teorin. GRATTIS BRUDEN!
   


kanel och socker

antingen var solen lite slö, annars var molnen för många. Jag frös i mitt såkallade solsken. Så jag gick in. Melonen var god, men boken inte fullt lika bra och musiken var lite gammal men höll sig ändå relativt. Till middag serverades plättar och måste såklart dela med mej om att det godaste man kan ha på är kanel och socker, storslaget :D! Mys väntade efter maten, malin, lisa, lina och en jättegod kaka, ett högt berg, såpbubblor och dåliga skor. fanTASTISKT
Förövrigt har jag tagit fram moppen, och jag kände mej extremt töntig då vi åkte från malin; Jag på min blåa racermoppe och lina i sin vita pärla. Det riktigt spränger i mitt hjärta då jag inser att jag knappast kommer klara det någon gång.

Nu ska jag tvätta, planera morgondagen och börja packa inför paris lite smått. Resfebern börjar komma krypandes (jag tror inte att man vänjer sej ngn gång), för de är faktiskt på tre dagar jag åker! Oharre, dags att göra lite nytta igen.

solad

Rycker till, vaknar tydligen. Det bränner på min rygg så jag går in och kletar på massa solskyddskräm och tittar sen på klockan. Jag har sovit i solen 1 timme. Min baksida kommer må lika bra som framsidan (vilket är inte så bra). Aja, har skurit upp lite melon och är påväg ut till solen igen,, så ni hittar med på min baksida; Med sol, melon, musik, solglasögon och en bra bok. Det är lika underbart som det låter, Lovar!


i wish i was a little bit taller. .

jag känner inte alls för att skriva. Efter fredan har helgen sett ut så här : Lördag, ursviken med Folket (stort F) Söndag, jobb. Beach med en massa folk. Lite halvlame sådär, men de var kul så länge de var det(: Btw var regnet inte lika blött idag.


:

kärlek i mängder till världens bästa gabbe, förlåt för att jag suger.

RSS 2.0