minitinikomtillmej

Bb ikväll:D (bodaborg) och jag känner peppen, men ändå mest peppad på zootour sen lucia och luciavakan, sen annandagen och därefter nyår. :D:D:D:D:D:::D och glömde nästan JULAFTON
Vart for big broter? (på tal om bb)

Livet kanske låter perfekt med så mkt rolig att se fram emot, vilket kanske fallet borde vara. MEN har dessvärre tiomiljarder skolsaker som jag ska göra. Engelska bokredovisning på måndag oc h jag har inte börjat läsa boken än. Men efter helgen ska jag ta tag i mitt liv, kanske redan under helgen. Ska även göra den där fina utmaningen malin gav mej i somras och jag fortfarande inte gjort;P

Hahah provade tightsen igår på volleybollen. SKITAHEMSKA vill jag lova, världens äckligaste material och definitvt minsta.


Man håller vad man lovar

image50
right sandra?;)

tio silver

@school


har just räknat ut att jag måste ägna mer tid åt skolan, har rätt så mkt att hinna innan jul.
-Matteprov
-Kursprov i fysik
-Idrottsrapport
-Konstruera en bro
-Arbete i InDesign
-Engelska bokredovisning
osvosvosvosovsovososvosvosv...

Ska iallafall hem idag efter skolan och ggöra allt annat än att plugga, ska åka skriller med albin och lära killen hru man tacklas ;D

Sen efter det ska jag ägna MASSA tid åt att peppa på zootour, som måste bli det roligaste på hela hösten:D


Du blir glad/varm inombords/ IRRIterad

Yup, jobbar även idag vid InDesign. Kan inte påstå att det är roligare än sist, inte heller enklare. Jag tvivlar inte på att det är programmet som kan göra allt, problemet är att i mina händer så händer ingenting av värde där. Alltså kan man dra slutsatsen att jag suger och är såå körd.
Snart slutar iallafall lektionen(en timme kvar) och jag ska jobba med engelskaredovisningen som vi ska ha imorrn. Grejen är, att jag verkligen itne gillar att prata inför folk, det är en av dom absolut värsta sakerna jag vet. Håller på planera hur jag ska lyckas överleva att prata 5hela minuter inför hela klassen.

Förövrigt har jag tappat bort min coola sniffsak, den där som luktar mint


inhaler

Börjar smått återhämta mej efter lanet, sånt sliter på en. Gatt iallafall stiga upp SKITtidigt bara för att hinna på banken och hämta mitt leg innan bussen gick. Jag har hört via ryktesvägen att det är lag på bli ful på idkort och skolkort, så jag är bara en bra medborgare (A)
Gick på stan och luktade på alla parfymer som finns känns de som, det sticker i min näsa än om jag känner efter. Tillslut gick jag ner på apoteket och köpte en såndär jättejätteball grej som man andas in genom och då kommer det mintlukt fulla näsan (hjärnan oxå för den delen). Ascoolt !
image41


.

Inser att jag inte åker till norsjö för att träffa alla, utan jag far hit för att utan dom har jag svårt att komma ihåg vem jag är.

altgr


Vi ger upp halv3 inatt, lanet avklarat. Vi upptäckte att det inte var så socialt att lira the sims, så spelade lite guitar hero innan datorn packades ihop mitt i natten och hemfärden börjas(dock inte så långt, typ tre hus bort). Aja, känner mej iallafall lite mer allmänbildad. Jag menar vem har inte varit på lan :O? Livsviktigt OJA!
Snart går bussen tillbaka till samtiden, skyltsöndag med malin väntar(:


hahah

Alltså, helt seriöst (eller lite mindre) så har vi lan. Local Area Network. Vi ska spela the sims, för ingen av oss är speciellt haj på cs eller wow eller alla dom där andra riktigt coola spelen. lawl

Väljer mina ord väl

Inser att jag verkligen hatar ordet hata. Det används överallt utan att ngn inser innebörden. Själv kan jag inte på rak arm komma på ngn som jag verkligen hatar. Visst, det finns människor jag inte gillar, det finns människor som jag absolut inte gillar och människor som jag knappt klarar att vara i samma rum som men skulle ändå inte säga att jag hatar dom. Hata är lixom att man inte bryr sej ifall personen dör, skulle gärna se personen död tillochmed.

Något som jag däremot hatar är att frysa, det är aldrig kul. Död åt kylan.


patt

okej, kvällen är iallafall uppordnad, bowling:D Sen fpr kvällen fortgå hur den vill beroende på vad jag tar mej till efter, men de är nog inga problem :)
blev tydligen inte spelklar så inte match imorrn ändå :/ Men då hinenr jag å andra sidan till norsjö och gratta farmor innan jag åker tillbaks till stan på kvällen :) Om jag inte far på öppet hus villl säga




Jag peppar som tusan på och hoppas att det blir lika kul som nova var sist(finns faktiskt med på den bilden, om man spanar riktigt noga)

veochfasa :|

image38

e&s

Skolkatalog.. "Kata-fucking-strof" som Kirsti skulle uttryckt sej. Jag såg förjävlig ut.

Och vart for veckan, det är helg nu och mitt liv är ett enda stort kaos. Plus att jag börja känna stressen inför jul, hur fasen ska jag kunna organisera och planera inför den ifall jag inte ens kan planera min helg?


HEjsan, mitt namn är....(tystnad)

Ringde just ett jättehemskt samtal till Handelsbanken, var tvugna att skaffa fram vad dom behöver för underlag för att låna ut pengar till just vårat företag. Allt var på låtsas såklart, men ack så hemskt.
"Handelsbanken norsjö, Anton"
Just för stunden kändes allt kolugnt, han känner jag ju:D Men känslan byttes snabbt bort då han förklarade att företagstjosanet inte var hans starka sida och kopplade mig till ngn annan. Tunghäftan går inte beskriva med ord, hade inte en aning vad jag ens ringde för. Men tillslut efter långa minuter så hade jag iallafall fått fram det jag ringde för, och kunde lägga på.

trävårtor

Kajsa visade mej världensabsolut äckligaste människa, ett möte med honom i en mörk gränd skulle nog ta mitt liv (om jag inte misstog mej för att han var ett träd)
såå alltså tycker jag alla borde spana in kajsas blogg och se vad det är jag snackar om!
Idag hade vi sovmorgon till 11, eller vi tog sovmorgon, är en viss skillnad :) Nu har jag bara kvar en två timmar lång företagsekonomi som känns fruktansvärt lång och dryg.. skulle gärna missa den, men jag är pliktskyldig mina medföretagare :)!





Ikväll ska jag till norsjö, göra ngn skiva, hämta skolkatalogen och få tillbaka mina skor som har lagats(om jag inte får helt nya), sen ska jag hälsa på farmor och farfar, jenny och daniel, sen kanske klippa mej och ändra färg på håret.
DEN DAGEN jag hinner allt de där ifall jag kommer hem klockan halv 6? Haha sure, måste prioritera mera.
bye

dunno

Jag vet att jag kan, men inte hur. Det är där problemet ligger.


gimme gimme more :$

347351-35

Skriver snabbt så att stressen lyser igenom

Ställde klockan igårkväll på 06.00 så jag skulle hinna med bussen och göra mej klar osv. Vaknade med ett ryck och sträckte ut armen efter telefonen för att kolla på klockan-den är borta. Hur jag än känner efter så kan jag inte hitta den, så jag tvingas tända sänglampan och titta efter.
BOrtaa :|
När ögonen vant sej sätter jag mej upp och hittar mobilen under mej. Vad fan gjorde den där? Klockan visade 06.58, just som bussen skulle gå. Såå jag insåg att den var körd, flög upp ur sängen och kollade när nästa buss gick, 8 minuter över(vid den tidpunkten stod klockan på 06.59). Ryckte upp dörren från mitt rum och för att just hinna se dörren till duschen stängas. Ropade till mamma att hon skulle släppa mej före för jag var jättestressad. Jagmed, var hennes svar. I mina ögon var hon inte ens lite stressad för hon skulle till jobbet en timme senare. 
Under tiden hann jag slänga ihop allt som behövdes. Duschade snabbt, sen upp och ta på mej skorna. Sprang jävlart allt jag kunde til bussen och höll på frysa ihjäl för hann inte ens ta på mej ngn tröja under jackan :/ Jag var i tid, men inte bussen.. Jag hade hunnit äta en macka, eller klätt mej helt, eller kamma håret, eller sminkat mej lite om jag vetat att den skulle komma fyra hela minuter sent.

Utmanad

Och ni som läser detta blir detsamma!

Avslöjar iallafall sex mer eller mindre ovanliga saker om mig!


1. Jag är pedant. Inte med mitt rum där det nästan alltid ser förjävligt ut(mamma hotar med att ta ut alla saker och låta mej sova på en madrass) men allting annat. Skulle inte kunna tänka mej äta fisk i en djuptallrik. Pappa och Gabbe har därför gett mej smeknamnet Pitimeter.


2. När jag ska städa blir jagpå fruktansvärt dåligt humör, smäller i dörrar och är allmänt elak mot alla runtomkring. Det kommer som automatiskt.


3. Klantighet är endel av mitt liv, jag gör bort mej överallt, hela tiden.


4. Jag klarar inte av att gå ensam där det är skog, är så jävulskt rädd för björnar oc hdet har jag varit hur länge som helst. Blev ännu värre då vi satt i bilen och tittade på en björn som åt ut en slagen älg brevid vägkanten. Ursh, vad än alla säger så är jag överbevisad; Dom är inte rädda för oss.
"Dom är mer rätt för dej än du för dom"  FEL!  "JAG är mer rädd för dom än dom är för mej"

5. Jag ska inte ha barn. Tycker inte småbarn är söta eller gulliga eller på ngt sätt bra och tror därför itne att jag kommer kunna älska mitt eget vilket skulle göra mej till en dålig mamma. Och jag hatar sånna. Så därför ska jag skona barnet från ett sånt liv :)


6. Lypsyl är ett måste, jag är djupt nersjunken i träsket och kan inte ta mej ut ur beroendet. Skulle behöva ligga på rehab ett år eller liknande. Har dock försökt sluta själv x antal gånger utan vidare lycka (mer än söndertorkade läppar i några veckor helt i onödan). Men har iallafall kommit ifrån de allra tyngsta, Försvarets hudsalva och Vaselin. Nu används bara ett lättare från hälsokostaffären så de är nog bättre iallafall. Ett steg på vägen:)?


(Malin, Kajsa, Sandra, Lina, Agnes, Linnea er tur :* )


amagad

Tog ner filen i en ny mapp, stängde ner hotmail, öppnade usamappen och dubbelklickade p å filen. Jävlar, powerpoint har försvunnit spårlöst från datorn, excel likaså. Vi är så körda.
06.58 bussen imorrn, ska stå och knacka dörr på skolan übertidigt så jag hinner fixa presentationen litegrann iallafall :j
Så nu borde jag gå och sova. Snart iallafall :]


En helt normal odör

Sitter här efter en dag som varit hur bra som helst ,från början till slutet. Skolan gick ganska så bra rakt igenom, stan var råkul med fashion tryouts i omklädningsrummet på HM. Det hela gick ut på att vi valde kläder åt varann(mestadels) Malin och jag. Bör nog tilläggas att de itne var dom snyggaste plaggen vi kunde hitta. Sen provar man de bara, och garvar, och fastnar i en klänning.
Sen bar det av till mormor gör att äta mat, skitgott:D Jag misstrodde henne om den egenskapen, men nu är jag överbevisad: Mormor kan faktiskt laga mat :D!
Hittills har kvällen täckts av världens roligaste sport, volleyboll, och det gick bra. Skulle nästan kunna säga att de gick riktigt bra :]

Menmen, kvällen är inte över och kommer inte vara de förns på några timmar. Jag, Kajsa och Malin är nog klassens mest ambitiösa och gör alla uppgifter dirr.
.. NOOT
så har en 15minuters lång redovisning imorron direkt åp morgonen som jag måste göra. Den ska bli klar, jag kommer sova i stolen om de behövs :}

"Om du är rädd för ngt, gör det genast" ska härmed bli mitt livsmotto. Är så himla smart på alla sätt och jag borde verkligen försöka följa det !
Åhej

Älskade typer

Du blir glad. Du blir förbannad. Du blir varm inombords. Du blir irriterad. dagligen berörs du av typsnitten runt omkring dig.

Vilken är din favorit?

Sitter på skolan och har grafisk design. Sista arbetet vi gör tydligen. Vi ska formatera om text så  den blir snygg, lätt att läsa, lockande, visa känslan i texten osvosv. Ganska mysigt att sitta i Photoshop, dessvärre inte i InDesign /=

Höll inte på ta mej upp imorse, sjuuukt tungt! Hade gått lite lättare ifall jag hade en bra dag att se fram emot, men nu är allt annorlunda.
Grafisk design-fysikLABB-teknikutveckling-matte
Hård dag, jag bara längtar tills den tar slut! Elelr de gör jag inte heller, måste tydligen till mormor och äta /=
Ska jag längta någonstans kan jag längta tills imorrn, då ska jag till norsjö : )
Eller nä, förresten, längtar till sommaren istället!


Listaaa

10 saker om mig

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Ibland
3. Är du uttråkad? Ja
4. Är du ledsen? Ibland
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Är inte, kommer aldrig att bli
7. Är du full? På en måndag :O?
8. Är du en cooling? Ja
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

8 saker om ditt kärleksliv

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ..eller ska jag gå förbi en gång till?;)
2. Har du nånsin blivit sårad? vem har inte?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma KILLE flera gånger under natten innan du somnade? klart :]
4. Har du gillat en KILLE utan att berätta det för han? Åtskilliga gånger
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Mjo:$
6. Har du haft en hemlig beundrare?
7. Är du kär? Har jag chans på dig du kanske har chans på mej
Jag minns ej e de denna vecka jag är kär i dig
Eller är det slut
Har vi redan sjungit ut
8. Vill du gifta dig i framtiden? Bara ngn ger mej Gus Carr och en fin ring ?;)

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Bästa vänner
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Loka
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll ? Det är två dagar på en helg, så varför inte en av varje?
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. MSN eller mobil? Mobil

Har du nånsin...

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Hellre påtagen när jag försöker smita in igen
2. Brutit ett ben? ett ben i hanleden
3. Gjort nåt du ångrar? Den som aldrig känner ångest saknar något som ingen kan vara utan: fantasi.
4. Hoppat Bungee Jump? Någon gång i framtiden
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej, men en tredjedels frödinge kladdkaka ; )
7. Gjort bort dig offentligt? Alldeles för ofta, folk slutar reflektera över allt vad jag gör och säger
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Sällan
9. Gråtit när ett husdjur dog? Rambo älskling, jag saknar dej jämt
10. Velat försvinna? Hahahjoooo

Senaste...

1. Telefonsamtalet du gjorde? Malin
2. Telefonsamtalet du fick? Mamma
3. Personen du va med? Malin
4. Roligaste grejen som hänt? Biobjudning ;D
5. Personen du sms:ade? Kajsa
6. Du va i en bil med? Emelie
7. Gick på bio med? Rebecka
8. Var och shoppade med? Kajsa och Malin
9. Du kysste? h3h3
10. Du skrev till på myspace? jag skrev ett blogginlägg nyss ifall det gills istället
11. Du kommenterade? En jätteful bild på mej som gabbsan lagt upp :(
12. Du tillbringade natten med? Tina
13. Du kramade? Malin


Pärlor åt svin

Pärorna som jag snackar om är Erik, kajsas lärare i fotografisk bild. Och svinet är då såklart Kajsa:) De gjorde min dag då vi träffade han i korridoren och han frågade hur det var med henne åså ( hon har inte varit där på flera veckor inkl idag). Hahhaah "Mjo alltså... jag har varit i.. stockohlm och varit gsjuk.. åså"
Hahah
Sen var min dag bäst, lite tråkigt att måla stol fast de är jag snart klar med.
Eller maten var lite dålig, men nu är jag hemma så ska göra ngt att äta.

Tre små fjortistjejer cyklar förbi mej på väg från bussen. Hon i mitten tittar konstigt på mej och utbrister sen till dom två andra "VEM är det där?" så dom andra snabbt vänder blckarna mot mej.
"Ingen aning" "Vet inte"
"Men fixa en analys eller ngt så jag får veta" fortsätter hon i mitten
:( :( :| 
och jag hade ingen aning vart jag skulle ta vägen. Hade jag varit lite modigare hade det nog stoppats en käpp i hjulet och när hon låg på marken framför mej hade jag presenterat mej så sparar de hennes kompisar tid från analysen :)!

general white gör dina tänder vitare

... eller hur det nu var. Kommer aldrig, Aldrig någonsin att glömma det ;D



Blev inget bad igår, hann bara duscha snabbt. Funderar däremot på bada nu. Kliva i och aldrig kliva upp igen föränn nästa helg så slipper jag få tillbaka mitt förbannade prov och göra den där jävla redovisningen i engelska då jag tvingas snacka 5minuter minst inför hela världen nästan ! Fast ska jag lix vara borta ett tag kan jag stanna borta ändå tills nästnästa helg, då slipper jag bestämma mej om jag ska fara på öppet hur eller på volleybollmatch. Frågan hade egentligen varit glasklar, men under vissa omständigheter görs saken mycket mycket svårare. Min första match med Kfum (i pyttetightsen) skulle alltså visa sej bli..

..mot NORSJÖ! :/ Kan de bli värre? Okej då jag har spelat ett tag, men debuten kunde jag väl iallafall ha fått möta ett dåligt lag typ iksu? (ioförsej hörde jag via rykten att dom skärpt upp sej, om de nu är möjligt?)

Hörde att AIK förlorade i helgen, då känns de ändå lite bättre att jag inte kunde fara. Gick plus istället för minus och slapp den dåliga stämningen vid förlust, YEY.
Apberget har blivit segt, alla kommer lämna det åt sitt öde just som man gjorde med lunarstorm. Pusshej, jag stannar tills min suppe gått ut. Kanske tidigare, för har jag supporter snokar jag och hittar saker som inte är tänkt att jag ska läsa som gör mej besviken. 

Out of my life, Out of my mind

Workout

Har jobbat hela dagen, jobbigt anser vissa(jag oxå ibland) men jag gillar det oftast faktiskt. Känner mej riktigt duktig då jag jobbar, plus att jag tjänar pengar som det ör rött hård åtgång på såhär innan jul, plus att alla som jag jobbar med är hur bra som helst, plus att de är rätt så många fräsha människor som handlar av mej :] Dessvärre ser inte jag alltid så fräsh ut där(osnygg eller hur det nu var) med keps och headset.

Nu ska jag hur som helst gå och bada eller ngt, bara njuta av att inte göra någonting alls


undran?

För mej har frågan aldrig varit hur små barn kom till, utan varför. (tillvägagångasättet begriper jag)
Hon som gick i nian och fick sluta skolan för att hon blev med barn
Grannfrun som gjorde sig med barn (i hopp om att hennes man inte skulle begära skiljsmässa)

Jag lovar att om utomjordingar landade på vår planet idag och kollade in varför barn föds, så skulle dom komma fram till att dom flesta bebisar är olycksfall i arbetet, tillexempel för att folk råkar dricka för mycket en kväll, eller för att preventivmedel inte är hundra-procentigt säkra,  eller en fullmåne, eller ögonblickets kåthet, eller för tusen andra skäl som verkligen inte är särskilt smickrande.

"Men visst skulle det vara gosigt med en liten knobb?" PANG; bulle i ugnen.

Jag förstår ingenting(är en bra låt förövrig) varför så många bestämmer sej för att skaffa barn, särskilt inte nrä man är ung? :|


Over and out

limit

Jag jobbar hela helgen, måste städa mitt rum(annars tar mamma ut alla möbler och jag får sova på en madrass) och känner hatet mot mej själv för att jag inte orkade plugga till provet igår. Men förutom det är jag glad. Mitt dc funkar igen sen ngn vecka tillbaks och eftersom jag var hem till norsjö igår fyllde jag mobilen med massa bra musik :D 

ÖVERBEVISAD/E/ josse(ochmalin). Kunde det bli värre än svart långt hår i hästsvans och skinnrock? Tydligen..


Listaaa

Namn: Josephine Andersson
Piercingar: Naveln
Tatueringar: Nej
Längd: 1.63
Skostorlek: 37
Hårfärg: Brun

Är du kär i någon: Inte just nu
Önskar du att du bodde någon annanstans: Mjo, inne i stan vore inte helt fel. Eller någonstans långt borta där  det är varmt
Tänker du på självmord: Nejnej.
Tycker andra att du är attraktiv: Det händer, men senast var jag osnygg
Dricker du: dricka bör man annars dör man
Använder du droger: nej
Röker du: Enstaka tillfällen
Vilket shampoo använder du: Det jag köper.
Vilken parfym använder du: flowing mm, lägger inte på minnet vad dom heter
Vad är du rädd för: Björnar och skog, mörker och att förlora sånna som står mig nära
Gillar du att tvätta: Jag tror itne ngn gilalr det, men de är inte så jobbigt. Tvättar typ alltid mina kläder själv i norjsö
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja!

Senaste...
Film du hyrde: Hide and seek
Film du köpte: En geichas memoarer
Låten du lyssnade på: Sidewalks
Låten du hade på hjärnan: Buffalo soldiers
Låten du laddade ner: Jag talar ut
Personen du ringde: Röstbrevlådan (Som inte tillät mej lyssna på meddelandet, ngt tjaffs med kortet tydligen)
Tv program du tittade på: One three hill eller amerikas funniest homevideos, vet inte vilket som går sist. (tina vet, de är hon som ser)
Personen du tänkte på: Tina alldeles nyss, bara frågan ovanför

För eller emot...
Långdistansförhållanden: För (om man klarar det, inte många som gör)
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot, det är fruktansvärt egoistiskt.
Teenage smoking: Nja.
Att använda droger: Emot
Sex före äktenskap: För
Köra onykter: Emot
Förhållanden: För

Favorit-.
Mat: Tacos eller ngt.grillat
Låt: Sidewalks eller Kylie
Sak att göra: busa med kompisarna ;)
Sport: Volleyboll
Dryck:  Loka (päron)
Kläder: Jeans och kofta? Skulle ändå mer än gärna gå omkring i mjukiskläder 24/7
Film: Heartbreaker, good vibrations(visserligen bara ngra scener som jag älskar), och bra skräckisar. Lyckas tyvärr alleles för ofta se dåliga filmer
Bil: Alltså bilar är inte riktigt min grej. Skulle iallafall inte tacka nej ifall någon erbjöd mej en audi TT eller en cab :$

Har du nånsin...
Gråtit över en pojke: Några gånger ja..
Gråtit över en flicka: Jag hatarhatarhatar att förlora vänner, inget tar så hårt.
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Nej
Blivit arresterad: Nej

Antal...
Gånger du varit kär: Inte många ändå, har svårt att bli kär
Gånger ditt hjärta brustit: Därför inte heller så många gånger här. Men vilket som är det inte kul då det händer
Hjärtan brustit på grund av dej: Är svårt att veta hur andra känner, men jag har lyckats och känslan är inte bra. Får sjukligt dåligt samvete.
personer du kysst: några stycken .
Pussat: fler än förra frågan
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Massa gåner, har tillochmed varit med i tv ;)
Ärr du har på kroppen: 4 vad jag kan komma på. Bara ett som syns mkt

Ska bli skoj: Imorrn-God mat, fika i sinne och se en galet bra film(vet inte vilken än) med världens bästa människor
Ska inte bli skoj: Plugga ikväll och provet på torsdag.
Sparar till: Bärbar dator, snowboard, utlandsresa you name it
Väntar på: Bättre tider
Dagens dryck: Vatten och juice

Senaste...
Bok du läste: Att älska som en porrstjärna (bör tilläggas att jag fick den av min lillasyster)
Personen du fick mail av: Ngt jävla skitreklamtjosan som spammar reklam till mej, har typ 20nya mail varenda gång jag loggar in.
Personen du fick brev av: Folktandvården
Personen du fick sms av: Simon
Saken du köpte: Äpplen

Vad har du gjort idag: Skola-stan-hem-fika-dator-plugg-dator-mat-dator----.
Var det kul: Helt okej

Hur tidigt stiger du upp: Lagomt så jag hinne till bussen, är jätteseg på mornarna och kan inte duscha snabbare än på en kvart hur mkt jag än försöker.
Gillar du att slåss: Absolut inte.
Vad ska du göra ikväll: Plugga
Är du seriös: Olika, men oftast är jag seriös. Borde dock vara mer engagerad då det gäller skolan
Vad är du allergisk mot: Helsjukt, i sommras åt jag ett äpple och då fick jag utslag fulla magen åså, men har aldrig hänt varken före eller efter så måste varit ngt sepe med äppplet.
Sen är jag allergisk mot min fondation, ansiktet sväller lite och blir fullt med små vattenblåsot. jätteäckligt
Var har du ont: Handleden
Använder du hårspray: Då jag orkar fixa håret
Kan du stå på händer: Jaja, om jag få ha huvet i marken
Favoritserie: scrubs

Håkan Hellström eller The Ark: Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Ingen av dom
Salt eller socker: Glass är till stor del socker sååå :]
Gillar du ketchup: Inte så speciellt.
Är du glad nu: Ganska, lite irriterad över att jag skjuter fram mitt plugg fast det behövs så väl och att det är stökigt i mitt rum. Annars så
Var du glad igår: Jaa
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja
Vad dansar du till: Det som spelas om humöret är det rätta
Stockholm är: Underbart
Göteborg är: Volleyboll-SM
Kan du sjunga: Allt är relativt (utom ljusets hastighet som är konstant)
Mer värt än guld: Mkt folk runtom en (tex vänner, familj, kärlek osv)
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Australien

jag säger det igen

http://www.ljaa.blogspot.com

Ingenting, inget inget

Min förlorade väärl (dom jävlarna tog oss en efter en, dom jävlarna osvosv)  plus på Kent


Volleyboll ikväll, känns helsjukt att träna med kfum och inte norsjö. Men faktiskt, jag älskar volleyboll och man kan inte bimda sej till ett ställe, amen typ när jag går ut skolan och flyttar långt söderut eller så. Kommer knappast orka pendla till norsjö då heller så är väl lika bra att vänja(avvänja) sej.

Oxå är jag smått irriterad över att skorna som jag köpte när jag va i piteå inte var sköna, så jag har bara använt dom tre gånger. TROR du inte dom på ngt sätt har gått sönder?! Nogvareväländågudförbannat

Nej, bara osnygga tjejer..

Samma överallt. Jag bryr mej inte, eller försöker iallafall intala mej själv att jag inte gör de.
Låter dej leva ditt liv så levs mitt jeffla mycket bättre oxå.
Pusshej
(amen)


Utmanad

1. Vad heter du? Linn Josephine Andersson
2. Vad är det för färg på byxorna du har på dig? Svarta
3. Vad lyssnar du på just nu? Databordet som stöter i elementet(otroligt störande ljud när jag tänker efter)
4. Vad gjorde du igår kväll? Såg hockey, åkte hem och kröp ihop i soffan 
5. Vad var det sista du åt? Ngt konstigt med bulgur
6. Hur är vädret hos dig just nu? Kolsvart
7. Den senaste personen du talat i telefonen med? Malin
8. Det första du lägger märke till hos det motsatta könet? Stilen
9. Gillar du personen som skickade detta till dig? Somfan :*
10. Hur mår du idag? Less och lite besviken att skolan börjar om imorgon
11. Vilken är din favoritdryck? Loka (päron helst)
12. Favorit alkoholbaserad dryck? Roliga drinkar eller smirnoff ice
13. Favoritsport? Volleyboll utan tvekan
14. Hårfärg? Brunt
15. Soluppgång eller solnedgång? Solnedgång, sover oftast förbi uppgången plus att om solen går ner fint äre en bra början på en (förhoppningsvis) bra kväll:D
16. Syskon och deras ålder? Gabrielle 14
17. Favoritmånad? Juli, alltid lika kul att bli ett år äldre, man har sommarlov, solen skiner och vattnet börjar vara varmt.
18. Senaste filmen du såg?Minns inte vad den hette, men ska gå och se Hide and seek nu :)
19. Favoritsysselsättning? Vara med kompisarna  ?=)
20. Favoritdag på veckan? Lördag är alltid uppskattat då sovar man länge och äter gott, sen ut med alla trevliga på kvällen. Men en bra söndag är svårslagen. Sova ut, sen bara krypa upp i soffan med täcket och se en bra film.
21. Är du för blyg för att bjuda ut någon? Beror på vem, men jag är nog rätt så blyg, ja :$
22. Favortilåt(ar)? Olika beroende på sammanhang och humör men den absoluta pepplåten är och förblir Akcent-Kylie,. Vad jag lyssnar på mest just nu är lite blandat :)
23. Sommar eller vinter? Sommar, lätt. Men jag gillar snowboard och skoter vintertid. Och då det är alldeles vitt ute och solen skiner så allting bara glittrar så är det underbart med även vinter
24. Kramar eller kyssar? Både och, kramar är mysigt och kan trösta den som är ledsen eller visa uppskattning till den du tycker om. Så kanske kramar
25. Förhållande eller one-night-stand? Förhållande ofc
26. Choklad eller vanilj? Vanilj, helt sjukt att alla tjejer älskar choklad såå mkt. Inte jag iallafall.
27. Vill du att dina vänner ska anta utmaningen? Klart jag vill, DO IT !
28. Vem är störst chans att hon/han gör det? Malin kanske ?
29.Vem är det minst chans att hon/han inte gör det? -
30. Hur bor du och med vem/vilka? Jag bor i en lägenhet i Norsjö med pappa och gabbe, sen bor jag även i ursviken i ett radhus med mamma, gabbe, mammas kille peppe och hans barn albin.
31. Vad läser du för böcker? Jag läser det mesta, nu senast läste jag "Att älska som en porrstjärna" av Jenne Jameson som jag fick av min syster
32. Hur ser din musmatta ut? Jag har ingen :P
33. Favoritspel? Alla ordlekar är kul men på datorn äre nog The sims 2
34. Kan du nudda din näsa med tungan? NEJ och jag kan itne ens vika tungan till en sån där skål som ALLA andra kan.

35. Kan du korsa ett öga åt gången? Jag kan faktiskt korsa båda och sen när dom skelar röra bara ett. Lite läskigt
36. Är du romantisk? Delvis
37. Skulle du säga själv att du är lycklig? Det ör frpn dag till dag, men idag är jag lycklig
38. Vilka har du utmanat? Malin, Sandra, Lina, Felicia och alla andra som känner sig manade
39. Vad ska du göra imorgon? Jag ska tillbak till skolan efter ett härligt lov, sen träna volleyboll
40. Vad är klockan när du svarat på detta? 17.26


RSS 2.0