Kvällspasset

De blev inte riktigt så mkt som planerat, köpte solglasögon och ett par jeans. Glöm ideér om bilder, för eftersom jag är starkt emot dagens outfit och allt de där så vill ni se, får ni se de på mej eller hemma hos mej. Punkt. Sen spanade jag rätt mkt på örhängen (wow, ni som inte fattade pangpang så vare det jag åstadkom) men ja hittade inga. Eller, de fanns en hel del men om ja inte vet vad jag letar är det svårt att hitta ngt. Tinis hittade inte så mkt hon heller.
Kvällen har ägnats lite smått febrilt åt att hitta ngt att ha på sig imorrn, men naket är bra så jaaa, de blir nog så oxå. Har hört mer folk som inte heller vet, så kom till oss, där kommer vi att gå nakna allihopa (det är insidan som räknas, så av med kläderna)

Nu ska jag packa klart, för ja ska nämligen inte hem ngt mer innan torsdag så de kräver lite grejer. Sen ska jag lägga mej och läsa. Kan inte bestämma va ja tycker om min bok, hittills är den mest konstig så antingen jättebra eller helt värdelös. Gränsen däremellan är hårfin

shop til you drop

är vad jag och snyggtina ska göra ikväll. Solglasögonrea:o:o!!!!:D:D:DD
Men eftersom mitt kort inte verkar vilja funka som de ska så kanske jag tvingas hem tomhänt? Who knows who knows..
Jag kom på att fundera varför man egentligen firar valborgs? Men jag kommer ingen direkt vart mer än att det är en bra orsak för att få fira ngt.

Nu ska jag passa på att koka lit enudlar medans tinabejb duschar. Hon är världens bästa! ;*     

http://teenyweenys.blogspot.com/

PANG, PANG

DONE!!! Dessvärre var en liten fjutt på 5 år kyligare än jag, men de är sånt man får leva med helt enkelt. Jag var nog rätt spattig, och Kajsa påstod att JAG skulle vara en dålig förebild. Aja, alle fick som han ville (enligt reglerna dessvärre) och jag är förhoppningsvis lite fin på valborgs. Jag peppar järnet på onsdag, grill med massa folk och sen ska vi säkert ut till elden oxå.
Ses vi då?;)  

undergång 2012?

En 18-årig tjej drogades och låstes in i källaren under dom kommande 24åren. Av sin pappa !!!! Alla närstående fick höra att tjejen försvunnit spårlöst, dött lr ngt liknande.
Under dessa tjugofyra år så födde tjejen sju barn som oxå hölls inlåsta i källaren. När ett av barnen var nitton så blev det allvarligt sjukt så gubbäcklet var så illa tvungen att ta det till sjukhuset och på så vis nystades hela historien upp.

Fyfanfyfanfyfan va händer?


Godnatt, nu ska jag ta tag i engelska nationella, beklaga mej över mitt rum (som mamma snällt lovat att hjälpa mej städa imorrn för annars bli de aldrig gjort) och sova för jag är grymt sliten. Av sömnbrist och jobb kanske bör tilläggas.
 jag saknar dej...

lagen om alltings jävlighet.

-Thjaaa göru?   
"Tjooo, ja är på väg till jobbet
-Åfan, har du jobb?
"Nä, men ja fick ju sammhällstjänst 4 månader"
-Inte längre?
"Drograttfylla räknas ju likadant som vanlig rattfylla så de blev ju inte det.
(mellanprat....)
"Jo, ja var ju påtänd, sen kom ja på att ja skulle sno en bil så de gjorde jag. Men sen då jag for och körde efter skelleftehamnsleden så stoppade polisjävlarna mej. Fattar inte varför, ja höll mej ju på vägen?
-Aha, men va vare då?
"Men tydligen så hade han som ägde den förbannade bilen blivit fasttagen typ tre dagar i rad innan för rattfylla så dom tog fast bilen bara av rutin....


HAHHAH ja trodde aldrig ja skulle sluta smygskratta. Konversationen är mellan två lodisar som satt bakom mej på bussen in till stan igår.


jobbig

Jag är inne på min 4 jobbhelg i rad, och mönstret fortsätter två eller tre till. Börjar lessna lite smått och det var galet mkt folk idag bara för att det är löningshelg. Fast den helgen gillar jag såklart skarpt. Aja, nästa helg jag inte ska jobbar bokar jag in allt kul och mitt söndagsbubbel som uteblivit dom senaste veckorna. Det är saknat! Bara sitta i värmen med hårinpackning, ett glas juice och ngt bra att läsa. Boktips skulle förresten inte vara helt fel, senast läste jag Vingklippt ängel, boken var mörk, nattsvart och ännu mera dunkel. Emomänniska skulle jag sagt. Lite grötig oxå, allting bara slängs upp. Sen känner jag smärtan som tjejen själv inte verkar känna då hon skär sej, fyfan, betydligt värre än frigolitknivarna i ryggen.
Eller nä förresten, dom är hemska.. 
Betyg till boken skulle nog bli 3/5 för den var trots allt intressant, annorlunda och väldigt tragisk.
 
 
Imorrn efter jobbet ska jag sova hos tinababe fast hon är inte hemma:/ vi tog vårat durt ikväll ist, med camen :]

Ja har egenligen inte så mkt att skriva ikväll mer än att jag luktar skrov och taggar till valborgs. Vad det blir är rätt oklart, men helt klart ngt kul (jag känner känslorna från 07 hihihihi). Ribban ligger halvhögt, tror jag, men den kommer knäckas av farten då jag svävar förbi högt ovanför.. Eller av min tyngd då jag failar och landar på den.

Hahah godnatt på er mina underbara och alla andra oxå för den delen;*

Cancer

Är desamma som kräfta, mitt stjärntecken. Det är även en sjukdom som jag inte har (har inte ngn annan allvarlig heller för den delen) men hade det nu varit så så hade jag fortfarande inte sagt det till någon. Inte en enda skulle få veta.

Grafikt skapande är förhoppningsvis jättekul, någon som haft det eller ska ha soms kan berätta lite mer vad det innebär? Grejen är att jag inte fick tyska på individullt val utan istället engelska c som jag inte alls är särskilt pepp på. Så ja och Kajsa bytte idag utan vidare djup info om kursen:)

Ikväll va vi jättesnygga, de första min kamera valde att göra var att dö.. Men ja vet en massa andra som tog för många kort, så ja förväntar mej lite snygga bilder därifrån iallafall. Maten var outstanding, 5 rätters äter man inte varje torsdag. Kärlek.


Imorrn däremot åker jag till bahamas en månad för att sola, bada och bara roa mej. Over and out, på återseende.









Hahahh inte.... Skola sen jobb, inget jeffla bahamas för min del.

Einsteinium

Jag väntar med spänning på 18årsboken från Sandra, hoppas hon står fast vid att skriva den. Behovet är oändligt. Idag höll jag på svälja ihjäl mej av en isbit som ja tidigare ploppat ner i juicen.. 

Ett enda gott råd från mej lyder- Affirmation (Savage garden). Visst, gruppen i sig kanske inte är världens absolut bästa och lite oldschool, men att ta till sej av texten är någonting alla borde göra. Livsfilosofi. Kajsa trodde inte på mitt nypåkomna citat idag på kemin heller. "Man behöver inte dricka för att ha roligt, man kan dricka ändå". Varför skulle inte jag- Josephine Einstein kuna kläcka ur mej ngt så smart ?
När jag lix snackar Kajsa så tycker jag att hon är grym:
* Inne i biblioteket sitter kajsa malin och jag och snackar film vid en dator och försöker få fram vem den onda är. Kajsa skriker" JA VET! De är den utan armar ju:D!!!" bibliotikarien gick just bakom... (och poängen är att hon inte har ngra armar)
* I asylhålet uppe på balder satt vi vid datorerna och kollade runt på lite bilder och jag påpekade hur lika två personer var. Kajsa "Men de är ju bara för att båda är så jävla neger" 
Hahah :]

Zweistein (L)


Wiiiee

De är sommar ute (L)!!! :D:D:D Känn min lycka, den är underbar och dagen till ära införskaffar jag därför ytterligare ett par skor bara för att ja är i exctas. Veckan kommer vara super!

Onsdag: Prov sen en fjutlektion och sen slut. Norsjö väntas sen. Om ja hinner så ska jag nog sitta på körskolan för att kanske klara fas B ett tag. Men de är bara kanske.
Torsdag: Prov, engelska, slut. På kvällen nalkas det för finmiddag med brudarna, vi ska va råsnygga och käka världens godaste mat.
Fredag: Skola, jobb sen ut ; )
Lördag: Jobb, utgång?
Söndag: Jobb


Missflyt; )

image50


När du läser detta har du blivit utmanad, lägg ut 
en bild på nån du tycker är SNYGG inom 1 minut,
annars får du otur i kärlek i resten av livet.

Ropa inte hej för tidigt

Jag slutade som tvåa. Damn, vinnarskallen hade inte mkt att säga till om då Robin dominerade helt.

Kvällen började med tacos hemma. Mums. Sen hade jag nog inte så mkt planer, tänkte chilla hemma med en bra film bara för att ja inte palla ut en till helg nu. Aja, hur som helst så raggade Kajsa och Jimmy upp mej där vid nio, så vi drog runt med bilen på stan, hittade Robin och planerade en roadtrip till luleå eller piteå. Men vad kan man göra där som man inte lika gärna kan göra här? SÅ vi åkte ut till atorp och lokalen brevid Jacks och Myrorna. Bowling oyess:) Det är grymt svårt, tie gånger enklare med nintendo wii. Jag förlorade inte iallafall, 2/4 såå.. 

Tack för ikväll, de var supermysigt! Nu blir de sängen så jag orkar upp till  jobbet imorrn, och ännu bättre ut imorgonkväll  (Hahha ja ha hittat en massa jättegamla bilder på mej, så håll kollpluggarna öppna)

My way or No way.

Okej, en gång för alla- Att smsa och snacka över dator innebär INTE att man har ngt på g. Kanske om man är med varandra, men det är helt beroende på syftet. Känn själv hur det här är.

Norsjö. Det är alltid så grymt skönt att komma hem. Fast nu är jag tillbaka i stan igen, men det var skönt att va hemma. Åke hjälpte mej med datorn och voila, nu funkar internet. Sen skulle han hjälpa mej att få ingång den förbannade bluetothadaptern, men den funkade tydligen inte på vista. Fuck clas ohlsons, jag frågade han i kassan ifall de skulle de "Det vet jag inte. Tror jag väl, varför skulle det inte ?" Är det inte hans jobb att veta?
Som då jag skulle hyra den läskigaste skräckisen som fanns på hela Hemmakväll och frågade han i kassan. "Jag vet inte, jag ser inte skräckisar". Precis vad jag ville veta- vilken typ av filmer han gillar! Hahah nej.
Som om någon kommer in på mitt jobb och frågar vilken hamburgare som innehåller ost. "Ingen aning, jag gillar de inte". Fan, man kan väl läsa recensioner på internet om inte annat?
Aja hur som helst så har jag inte fått igång det trådlösa, måste lista ut ngn tangentkombination som borde stå i den inte befintliga instruktionsboken.

Jag har dödat årets första mygga= en mindre att sprida sina äckliga bebisar.

Husrum sökes?

Eftersom jag redan är så otrooligt uppretad pga datorn och en massa annat, så gör såklart min söta syster allt för att reta mej lite mer. Varenda rörelse och steg är riktat mot mej. Och inget kan jag göra, för det är otydliga saker, sånt som bara en som känner en riktigt riktigt väl vet om att man hatar. Och jag hatar det.


Hur svårt kan det va ?

Jag citerar Linda Bengtzing;
"Jag kan vara ärlig, härlig bättre än bra"
Men datorer är verkligen inte min starka sida, citerar mej själv istället; "Sämre än sämst". Får inte igång internet, inte heller bluetoothploppen som ja köpte.
Aja, ja har iallafall lite musik, massa kort och photoshop, får väl roa mej med det tills ngn datakunnig människa vill hjälpa mej. Min fina dator är ett jävla helvete som inte gör vad jag vill, när jag vill och hur jag vill


Missförstå mej inte, solen är underbar, men jag höll på smälta idag i min vinterdunjävla jacka.


Fujitsu siemens

För er som inte hängt me så har ja tänkt skaffa en egen dator, och här sitter jag nu:D
Den är nice, inte de snyggaste ja har sett, rätt basic:) Inte heller den Daniel sa, min superfarbror kunde fixa en minst lika bra fast annat (bättre) märke biligare. Klart ja tog det anbudet!
Vista är däremot lame, eller så är det min hjärna som är det för hittills är de lite svårt att förstå, men allt tar sin tid. Utom om du frågar min mattelärare; "Det här ska ni kunna utantill, växer ni mitt i natten ska ni vakna och ropa COSINUS"
Ja, jag är riktigt nöjd. Nu återstår bara att flytta alla mina miljoner filer från alla miljoner andra datorer ja brukar sitta vid.
Förresten, inte nog med att superÅke fixade själva datorn, han fixade oxå så ja har alla pro-versioner av alla Adobeprogram:) Fast ja tippar att ja itne kommer använda ens hälften så hej som jag är.
De enda minuset är att det ändå blir dyrare än väntat, måste köpa en musjävel, kortläsare och bluetoothadapter, men sånt får man ta som en bonus.

God kväll allesammans, hoppas er dag varit lika bra som min för den var nästan perfekt

prickad!

nytt lypsyl, ny vecka, kanske ny dator på ingång strax. Allt känns enkelt och bra, som de ska vara, ända tills jag nämner sista punkten, det som skapar trauma igen. Jävla utslag fulla halsen som kliar och gör ont, dom dök bara upp igår. Typ som i sommras då jag åt ett äpple (som ja annars äter jämt och ständigt) och hela magen+bröstkorgen fylldes med små kliande prickar. Och i höstas då jag skulle gå från jobbet och hela ansiktet svällde upp och fylldes även det med prickar. Damn, jag har dom igen, frågan är vad som gör det?
Igår såg halsen inte alls så bra ut, idag är det lite mindre meen de har spridit sig ända till ansiktet.
Känner någon igen symptomen, kliande pyttesmå prickar som liknar vattenblåsor, och känner till hur man får bort dom skulle jag vara tacksam för hjälp. Anledningen varför dom dyker upp skulle jag oxå vilja veta:)
 


^^,

Mamma hängde över toan imorse, så ingen skjuts till stan=ingen träning. Men jobb blev det, och det gick bra. Trodde jag iallafall ända tills sista kvarten då jag floppade rejält! Tror bestämt att ja påpekat förut hur himla klantig ja är, men kvällen tar priset, ja vågar inte ens skriva vad ja gjorde :$
Efter jobbet gick jag iallafall in till stan och bastade med elin, det var varmt men riktigt skönt!
Fyfan för snön! Och jag blir sjuuuukt neg då jag inser hur snöigt det är just nu och på 2,5 månad så vänder allt och går mot mörkare tider. IGEN! När jag går ut skolan kommer jag att flytta till ngt varmare ställe, iallafall södra sverige. Kanske till sthlm, har trots allt redan klart där med en lgh. De kanske ja inte har skrivit, men pappa har införskaffat en där, så de är ju bra ! 

Måste komma ihåg att beställa datorn imorrn, om den är bra alltså. Men jag litar på Daniel när det gäller sånt.


bur eå technology

Raggare och vi. Från det perspektivet såg jag och malin det när vi kom. Kim fick sin blomma (som snart var uppäten) och malin åkte hem /=. Kvällen blev faktistk småkul ändå, henke är en j ä v e l på dansa = ). Elin är bäst i världen men de visste jag redan, sen att komma ohc hämta var över alla förväntningar. Hon är råbra den där tjejen(L)

Nu efter jag fikat lite ska jag sova, sen träning och jobb imorrn. Henke om du ser de här innan ja ringer vet du att du ska hämta mej från jobbet !


Tiffis stumpis(:


6 älgar på en blå-is

När pappa sa att han tänkte bjuda en massa folk på middag blev ja superglad, fan va mysigt! Det blev en massa folk, supermysigt folk som ja gillar hur mkt som helst. Middagen var helt okej den oxå, köttsoppa. Men de funkar om man petar bort köttet (FAN josse, va gördu?:o:o)
Flood väntade hos Jenny och Daniel efter maten, den var rätt bra. Vad som var riktigt bra var det som var till filmen, chips, dipp, ostbågar, godis, loka och vindruvor. Sen var daniel så snäll att han hjälpte mej att hitta en bra dator som jag nog ska beställa på måndag. Fast jag har lite beslutsångest som sagt, men de är nog smartast att ha en helt egen så jag inte smittar ner gabbans ngn mer gång. Dock sitter jag vid en tredje bärbar nu som kanske kan ses som min, fast den är halvkonstig så de är lika bra att köpa en helt egen? 
Joel är heller inte dålig, och att jag aldrig tidigare märkt hur kittlig han är förvånar mej. Hahah. Vi ska gifta oss ngn gång, faktum är att vi redan är förlovade. Jag har fått en jättesuperfin ring av han=) 

Nu sitter jag i ursviken igen och väntar på att malin ska komma så vi kan börja göra oss vackra inför kvällen, för Kim har blivit vuxen, nåja 18 iaf, så vi ska fira han=)

HAHA gabbe ringde nyss, dom är i Bjurfors och pimplar. De är tunn blågrönbrun-blankis, sån där som alltid är på malån den här tiden på året. Inom loppet av en minut gick det 6 älgar just brevid dom över älven. Norsjö for lajf <3




Update, nu är det 12 älgar som har passerat...   (13.02)

:j (Halvledsen, inte halvglad gubbe)

Just nu i detta tillfälle så vet ja inte om jag ska skratta eller gråta. Pappa snackar i telefonen med en ooficiell person(för er iallafall). Jag gör en läxa som jag är körd på. Ska strax börja på nästa för dom ligger på hög! Inget RM för min del, jag har jobbhelg. SM blir de inte heller, pengarna räcker inte till allt och jag prioriterar hellre Bulgarien faktiskt, tro det eller ej. På tal om jobb så kommer jag att jobba 5 helger i rad så det blir tufft men värt de. Fick just deklarationen från förra året, och wiie, jag får tillbaks pengar!
Jag är ofattbart glad att jag inte går i 8an längre, sk klasskompisar är så totalblåsta som man kan vara då. Typiska fjortisfasoner som jag skulle vilja gnugga ner i en lerpöl eller låsa in i en bur på zoo och låta folk betala för att titta på kräken..

Vad varje svensk bör veta är min alldeles egen Nationalencyklopedien ikväll, ska fortsätta begrava mig i den för att hitta lite roliga historiska händelser om Sverige. Men egentligen så är det enda jag behöver berätta om den 10 juli 1990. En historisk dag som kommer förändra världen.
Då föddes J A G!


Loverboi

Det finns två personer jag skulle viga mitt liv åt, Tinabejb och Gus Carr. Mannen (männen) i mitt liv, om han gick förbi skulle ja inte tveka en sekund på att slänga mej över han. Övermänniska, den perfekta. Men han kommer nog knappast till skellefteå, men norsjö beach är ju rätt stort så Gus kanske hittar till norsjö? Annars är ju marknaden en rätt bra chans ;P Kom till mej så jag blir varm i all snöstorm! Och på tal om det så efterlyses sommaren, jag råkade nog lägga bort den på något konsigt ställe sist ja såg till den. Så nu är den helt borta, har sökt överallt, tillochmed städat mitt rum. Men ikket.
Mitt i all snöstorm gick vi iallafall på stan och testade bikinisar och strandklänningar vilket inte direkt gjorde så ja längtar mindre. Köpte inget däremot, inget av de iallafall. En råsnygg bh och trosor fick följa med hem "Man kan inte vara fin utan att känna sig fin under" var det ngn smart person som sa. Kanske stämmer det ? Men efterson jag fortfarande bara är 17år så vet ja inte så mkt.

De är skitskummt, flera dagar i rad har ja lyckats kolla på klockan då den är 13:37 och som alla säkert vet betyder det Elit. Men jag känner mej inte som ngn elit, fast ja vill gärna se mej som en bra människa. Då ja tänker efter är jag nog inte så bra.
Men ja hade snabbast tid på 3,6,9-testet. Snabbast av alla så ja är liiite nöjd:) Tur ja får vinna i någonting, annars skulle de vara psykiskt påfrestande för en människa som mej - en människa som blir arg på datorn då harpan inte går ut och arg på småbarn som inte kan.

opolära dipolärer

Från en miljon till platt på marken (är lika med noll) på två sekunder, räkna ut hastigheten du.



Jag har ägnat min kväll åt att städa på rummet och det tog sitt tag, sen har jag pluggat. Och sovit. Kemiska reaktioner driver mej till totalt jävla vansinne, och nu tillslut har ja lyckats skriva en flera sidor lång sammanfattning av kapitlet så hittar jag checklistan va man skulle kunna. Haha grattis, den måste fyllas på. Ordentligt.
Men ja är så himla less nu, pauser är bra(A)

Visste ngn förresten att elektronnegativitet är ett mått på atomernas förmåga att attrahera elektroner? Jag kan nästna spegla mej själv i min kemibok. Min var inte så hög däremot bevisligen. Men jag är konstant iallafall, elektronerna hoppar mellan atomerna utan att hitta sin plats, sin mate. Hahahha vafan, nu går jag och dränker mej i handfatet :D 


Dear God

Idag vaknade jag, dock kändes det som ja sovde dom följande två timmarna, tog en dusch på lite längre tid än normalt och åkte sen till skolan. Intervjuade lite folk, fick tillbaks ett prov, hade matte sen slutade dagen.
Peppad till ltusen på träning efter skolan, men såklart hade jag lyckats packa allt utom gymkortet. Så de blev inget.
Istället for jag och Kajsa till körskolan och gjorde lite, och vet ni vad? Fas A 68/70. YEES ! :) Man ska sluta på topp, så efter begav vi oss därifrån. Tänkte hämta mina skor som varit på lagning aslänge(för att ja glömmer hämta dom, och då ja kommer på de så har dom stängt) men jag hade tydligen glömt bankkortet hemma oxå. Så de blidde inget.

Aja, väl på busstationen när jag skulle lämna Kajsa fick hon en smart impulsidé, hon åkte med till ursviken "Oj, jag råkade hamna på ursviksbussen:o!". Lite besviken över att hon inte hittar till mej, de är ändå bara Vänster, vänster, höger, höger, vänster, höger, höger, vänster:) 
Hon är snart hemma nu, så vad som väntas för mej är plugg och ett jävligt stökigt rum.

HEJ ska vi bilda snygghög?

                                           

Kajsa och Joel delar på utmärkelsen "Kamerakåtast". MEN lyckades trots allt få en del riktigt heta pics på kajsa=)


puged i bugen

Äntligen är denna helgens bravade över, det är med lite blandade känslor=)
Har jobbat klart för kvällen och helgne, men nu väntar nästa, nästnästa och nästnästnästa innan ja får tare lugnt. Efter jobbet hämtade min mamma mej, det var jättesnällt. Sen när jag kom hem så serverades middagen. Snällt att vänta på mej med maten, synd de va inte så gott bara:P Paj brukar va gott, men med kyckling, nä tror inte de. PLus att då kan man inte se alla äckelbitar i de.
Nu efter maten så går ja omkring me ett träningsbälte (sånt som finns på tvshop) och det gör smått ont faktiskt. Ja undrar ifall de är bra? Kanske dör ja snart av elchock, navelploppen och strömmen från bältet gav en konstig reaktion ? Nä de hoppas ja inte. Men man vet aldrig, man kan aldrig veta säkert. Det vet jag säkert!

Helgen kan man sammafatta som party och jobb. Nice med andra ord=)

Jag och matilda ska starta ett kloster, leva i celibat med varandra i resten av våra liv. För vi är misslyckade:) Men som jag ser det är de inte vi som är dom misslyckade, vi är mer Miss Lyckad. Misstagen är inte våra så vi missar nada:)


ja gillar dej jättemkt,

.. Men du är ful och elak:) 

Calles, olles. Jag ger upp. NU är det 3månader och 4 dagar kvar, exakt!  Karlssons klister vid uteplacen, asballt
Igår blev det desamma som i förrgår, men mer centralt än Drängsmark. Faktiskt så centralt man kan tänka sej, så de va ju kul!
Dubbelt upp (mer ner) var tanken på läget med mej idag, men det är toppen! Sov aslänge, fikade kyckling till frulle och ska snart och träna. Sen jobba, ja ska göra burgare till hela bakisskellefteå idag igen:)

Bilderna från stockholm är på g, dom ligger på ett usb och bara väntar på visas här just nu. Sen ikväll kanske dom kommer, eller imorrn. Eller när jag har tid.
Tid finns det alltid, allting handlar bara om prioriteringar.  

dagordning

Här slutar ja med att öppna inlägg likadant, säga såhär och även säga skit. För de säger ja skitofta:)
Lypsyl står på tur. Och mitt livprojekt är att jag ska sluta vara klantigast. Med det här ska jag även börja dricka kaffe, ta körkort, bli 18 och lära mej duscha snabbt.

Idag på jobbet har radion(eller en skiva, vet inte vilket) trackat mej med Savage Gardens To the moon and back. Den låten ÄR minnen!
And now she's waiting for the right kind of pilot
To come

snart ska jag till stan och äta. Sen kanske (kanske) film?

tnight

Spårat
S P Å R A T.
S   P   Å   R   A    T...
När alla börjar slåss, va annars kan man kalla det?

Jag är iallafall hemma nu, denna tid. Skulle egentligen vara ute till morgontimmarna började gry, men allt eftersom ändrade ja mej. Hemma.
Denna dags klantighet måste jag nog klassa då jag lyckades krascha tandborstmuggen genom att slänga en pappersrulle på den. Och den flög, studsade på spegeln och landade på golvet i tusen bitar. Hahah åååhhh :(
Men ring mej ikväll, ringgg.. ja ska aldrig sova inatt, tills ja ska jobba iallafall. Sibylla söder, welcome


:*

Ddagen..

Jag överlevde sanningens ögonblick: Att berätta för gabban att jag lyckats dränka hennes dator i virus, men såklart ska ja fixa det.
 

Det värsta av de värsta berättas, hur hurhurhur? :(:(:(:(  :'( och under denna tid har jag hunnit bli lite ego.
Men jag lider just nu, med mej själv för problemet här och för provet imorrn och redovisningen på fredag och provet på tisdag och fanfan. Sen lider jag med dej oxå. Och med mej igen, för jag drabbas av ditt. Och med mej själv återigen för att jag håller på att förlora. 


you can take tomorrow,
just take it away but you can never have yesterday

vad jag väntar på;

Är bättre tider. Det var svaret på fråga 1.
Fråga två lyder; Är du (jag) rädd för döden?
Ja.. Nej.., jaa? Eller är jag? Dum fråga, men fortfarande så försöker ja komma på ett vettigt svar. Och eftersom ja inte känner mej allt för vettig idag så uteblev de.

Sen blickar jag framåt. 18 år. Jag? Tre månader känns otroligt länge. Ofattbart länge. Men då jag ser på den nagelacksblå saaben som står ute och bara väntar på mej känns tiden knapp, knappare när jag vet att ja inte klarat fas A än. Kluven jaara

Idag chillade vi , först med ett grupprov som inte kunde gått bättre. Empirism var det vi föll på, en av 25. Lunch, långhål som spenderades på en bänk vid älven i stekande sol. De är helt sjukt varmt ute nu, hur i hela helvete kuna jag glömma solglasögonen hemma..? Hur som helst så efter skolan var jag inte alls peppad på träning, så jag konkade hem med grejerna igen. Beach 2008 får vänta, jag satsar på 2010. I bästa fall 2009.

Nu ska jag göra kaffe, espresso, latte eller ngt liknande så jag blir vuxen någon gång. Sen står nog en bra film på min planering. Och plugg, såklart.  

tjaa

Hahah de här är andra inlägget ikväll, men ja har väl mkt att skriva bara ?(:
Idag så dränktes jag med läxor, ja har alltså inte bara täckt upp till fotknölarna utan upp över öronen.
Efter skolan tränade jag, gjorde en fas på körskolan och var på volleybollmöte. Fasen gick åt helvete, ja måste läsa på.
Ja saknar att spela, men de känns som om jag lix har försökt vila till benhinnorna nu i typ en månad så är de lika bra att vila ordentligt, annars är de förgäves ju? Fast ja tror tränarna tror att ja skolkar från träning, vilket ja verkligen inte gör då ja tränar massor
Middag blev de alltså inte förän efter allt klockan halv9. Makaroner, korv med grillkrydda och ketchup. Hunger är den bästa kryddan och det stämmer. Det smakade gudomligt =D=D

Så nu sitter jag här och gruvar mej inför allt som ska göras. Fast ja ska ta tag i det, snart...


Hahha shit va mkt kommatecken ja skriver med :O! De är nog för att ja måste hinna tänka emellanåt tror ja. Eller bara för att ja tänker med mellanrum.

Av en klockren norrlänning;

Med brunt hår, bruna lite snea ögon och bulliga kinder. Men de var gulligt tydligen. Tjing:P


Det var ingen konst att lista ut vart ja kom ifrån för stockholmarna, inte heller på talet.
Vi bilade ner i Henkes saab 9000 med supersäten som gör o-onda rumpor. Joel körde oxå, inte sandra trots hennes 18 vårar(eller vintrar, va man nu ska kalla de). Jag och Kajsa nöjde oss med baksätet, hon till vänster och jag i mitten.
Faktiskt, tiden gick riktigt fort! Stockholm fram och tillbaks på en helg är inga problem!
Vi kissade, åt och skrattade. Fiskade korvar (även gaffeln är av intresse) och hade högläsning av cosmo. Och lyssnade på musik såklart, nötta samma skivor åter och åter igen hela tiden.

Fredan slutade med inte så mkt, eller vi fick se en livs levande (i detta skede iaf, är tveksam hur de gick för stackarn) stockholmare vara helt totalborta och spy flera liter vätska. Det värsta är att han även spydde fimpar. Vafan äre för kompisar han har?
Stan stod på mitt shema på lördan, Kajsa åkte till sin syster, Sandra umgicks med adam men kom sen, och henke och joel kollade på bilar. Även kröp har ja hört ryktas om. Ja köpte en del, mer än planerat. Planerna var noll, för ekonomins skull. Men ändå inte mkt, utan mer som de där fina ordet lagomt:)
Simple Plan var bra, när dom väl började. De här är lite piniiigt, men ja brukar inte lyssna på dom, så trodde att de va dom redan då förbandet spelade. Men Elliot Minor, som förbandet hette, var riktigt grymma dom oxå.
Fula av regnet innan och svetten inne på konserten vandrade vi in mot stan, gick världens omväg som jag hittade på och käkade på pizza hut. Därav den fina kommentaren "Tvättäkta norrläninng".

Så helgen var super, dock nu efter är jag lite trött, då ja sovde mer timmar igårnatt än ja gjort på hela helgen

Just de, bilder. Dom kommer sen då ja är i norsjö så ja kan ladda upp dom.