if you are what you say you are?

SVARA INTE!! Räddade min natt och kommande dag. Tur även jag tänker ibland. Finns stunder då jag inte gör det, och bryter nacken genom en bakåtvolt på studsmattan. Det var inte bra, kändes inte bra, är fortfarande inte bra och känns inte heller bra.
Inte för att jag vet ifall jag och malin kom fram till så mkt på våran evighetspromenad, mer än att vi inte får svära på heela veckan. Solen är varm och jag har brännt mej. Jag kommer aldrig lyckas, de är bara att acceptera att jag ska vara röd pch fin.. :/


rätt spår--

 Det gick inge vidare på den nya uppsatsen på engelskan. MEN jag fick godkänt ändå vilket känns jävla bra, fr ja har inte ägnat 100 timmar åt ett ig. Frågan är varför jag var tvungen göra den då det inte spelade någon roll? Aja, jag orkar inte bry mej, huvudsaken att jag får mitt betyg.


KVÄLLEN HOS KAJSA (18 år på tisdag) var rätt mysig!..

..till en början och mitt. Spårat sen, sånt hatar jag. Jag hatar när folk tror att man vet saker utan att veta, verkligen. Men det har inte med mig att göra så resten skippas. Fan va jag skriver jag? tssss LEV MED DET för de är min blogg och den handlar om just mej, ingen annan, ingen jävla modeblogg eller ngt sånt shit.
Känner sömnen komma krypandes, äntligen. Jag har väntat. Ungefr som vanligt. Ta vara på sömnen, bli kvitt min förkylning och gå världens längsta prommis imorrn står först på min lista. Godnatt!

oeffektiv;

Alltid, men inte ikväll.
Jag har till att börjat med rensat min garderob och vikt in alla kläder fint, tog väl sådär lite mer än en timme. Men nu finns det plats för nya inköp hähäh.
Jag begav mej ut på en prommis som visade sej bli min aktivitet för resten av kvällen. Jag och sandra kollade på hennes världens sötaste kattungar (t'nk om alla bebisar va så söta?), lekte, spelade volleyboll och gick sen på en lååångprommenad genom hela hamn tillochmed. Mysigt, men den bästa stunden idag var utan tvekan då jag kom hem igen och fick äta ngra jättegoda mackor och mjölk. Lööövli!
Efter det har jag hunnit dammsuga mitt rum, vara social vid datorn, pratat allvar med albin och rakat benen (har någon hittat min superhyvel kan ni ju ge tillbaks den, för dom där jävla engångs gör bara skärsår)

Jag kan ngt som inte du kan ja kan stå på händer tjalalala

             

Så vem är man om man blundar?

No joking, jag är borta. Jag förstår absolut ingenting, det är värre än normalt. Jag har IG i engelska B. Hur tänker läraren? Klart, jag är ingen stjärna i ämnet  men se på de jag fått i allt. Två VG, fem G+, tio G, ett G- och tre IG. Dessutom har jag riktigt jävla bra anledningar att ha ICKE GODKÄNT på dom sakerna oxå, den första så satt alla uppdelade i fyra grupper och skulle snacka på engelska, när det var min tur så var hon hos ngn annan och lyssnade. Synd för henne, inte för mej. MEn bara för att hon är seg så fick ja ett IG för att jag "Inte sa ngt". Va trodde hon?
De andra var en uppgift om mode som skulle ta två dagar att redovisa eftersom alla inte skulle hinna på en. Min grupp redovisade dag 1 och sen hann bara tre grupper till göra. Jag gjorde fina anteckningar av dom andras och lämnade in. Nästa gång vi skulle ha det var ja på lasarettet och rönkade hjärnan. IG för att jag skrivit på för lite mångas. 
Sist men inte minst var skriftliga på nationella. De va inte ens mkt, en bild visar mer än tusen ord:


hahah assåå gaaaaah

jag vet att de är helt oväsentligt att läsa om mina betyg och skoltjaffs, men jag blir så otrooligt irriterad på äcklet. Sen önskar hon mej en trevlig sommar? Inte desamma, men den kommer bli bra för jag slipper engelska sen tjaalala!

 (solglasögon är sommar)



Förresten, Jenny, jag vet att du garanterat läser det här alldelens snart, ja har helt slut pengar. Kan inte ens ringa en signal. Men nej, jag kommer inte hem ngt i veckan. Kommer nog på måndag, annars onsda för jag åker ju på torsdag.


Likblek

Mina händer stinker badhus, men jag tror de hjälpte. Gjorde det så är det mödan värt!

Jag vet att jag borde plugga just nu, företagsekonomi. Men de är trots allt inte mitt fel att det är så förbannat tråkigt, så då får det skylla sej själv att ja inte orkar. Istället har jag gjort om min blogg (inte den här, jag har en annan), och börjat på en header till albin. Blev lite less. Nu måste jag städa hela huset, min mamma anar oråd då det är utrunna fläckar ner från dörrar och fläckar fulla staketet. Sånt jag missat. Men det är bara hon som vill ha kritvitt så hon är den som är blamed.

Småföretagande, hjälp tack:$?

Miss Lyckad!

4,5h josse.

Sovde lite länge
Hårtorken försökte äta upp håret
Inga rena kläder
Vita byxor
Marathon till bussen (som var 7 minuter sen)
Sitta inklämd mot en fönster
Slappast kemilektion
Vita byxor
Dålig lunch
VITA BYXOR FFS
hem...
glömde mobilen i skåpet

Jag hade glömt gårdagens aningar. Och vet ni? Just nu sitter jag och dricker oboy, tänkte anteckna datumet i kalendern på mobilen. De blev inget denna gång heller, men kanske kanske jag lär mig någon gång?

Slutsatsen är, jag skulle stängt av väckaren och fortsatt sova.

Wake me up when september ends?

Vad gör snön här, det är snart juni ffs?! Det föll stora blöta snöplofsar på mej.
Lurade! Jag hade lektionen idag. Och jag kuggade! Såklart inte bokstavligt, men hade det gått så hade jag gjort det. Jag har aldrig kört så dåligt i hela mitt liv, det var riktigt riktigt pinsamt faktiskt. Jag kuggade lätt!

OCH nej, jag vill inte ha dej. VIlle förr, ville nyss, men bara för en kort stund. En kväll. Men någonstans långt inne i mig så visste jag att det inte var som jag ville, det var därför det inte syntes på tungan. Tro inte för mkt bara, det brukar jag få för mej att göra. Men man lär av sina misstag, det är dom som gör en lyckligast i världen för några sekunder bara för att sekunden efter krasha ner en i backen. En erfarenhet rikare. Det är så man säger va ?

logiskt

den gick på mtv just och eftersom ja inte kunde komma på en bra rubrik fick den duga. Men de stämmer litegrann faktiskt, eftersom ja inte kan somna så är de inte så konstigt att ja alltid försover mej. Jag går och lägger mej, det är inte där problemet ligger. Problemet är att jag inte är trött, och är jag inte det lönar det sej inte direkt att ligga och titta i taket.
De är måndag nu, ja ska upp på 6 timmar och imorrn måste jag köpa  ett nytt busskort. Och fylla på mobilen. Och köpa massa nya kläder för kommande kul. Bort med den här veckan nu fort som fasen så nästa helg kommer någon gång!
Det känns riktigt bra att det är mkt roligt nu framöver, i helgen var vi hos mej och resten har jag varit ensam hemma (med ngn enstaka person) och åkt inlines. Nästa firas Kajsa, stortjejen blir 18! Och på måndagen efter får ettorna sommarlov, eftersom jag är i paris och malin i turkiet så får vi inte chans att ta del av våran egen så kommer vi att glida omkring dära. Asballa, iknooow-

Ja har bokat min allra första körlektion nu, men de är secret när den är. Kan man kugga på dom? :$

Solandes

Jag tror faktiskt att jag blir brun, mer eller mindre. Röd iallafall. Malin väckte mej där just innan kl 12, fick veta att hon hade skola, att solen sken och att jag sover bort mitt liv (ungefär). Hon ljög inte, den sken verkligen! Så nu har jag pressat i typ en och en halv timme, med ett kort avbrott för frukosthämtning och byte av skiva. Jag lyssnar på råbra musik och läser medans jag sover, annars skulle ja inte ha tålamod att ligga stilla så länge. (Jag försökte hitta en synonym till medans, men de går bara inte så därför får det stå kvar, norsjiska ftw)
Morvern Callar heter boken som jag läser, jag vet inte om jag hatar eller älskar den. Under tiden jag har legat och läst har alla jävliga krypäckel försökt våldta mej. När jag slumrar till vaknar jag av kräl på min kropp, spindlar i ansiktet och röda skorvar. Aja, hoppas jag fått död på alla så slipper vi dom resterande av sommaren!
Nä nu ska jag sluta slösa min tid på sitta är och skriva. Dags att gå ut och bränna sönder mej, för det har alltid varit, är, och förblir det enda jag kan göra i solen.

Goda dagars magi

Oups, hur mkt kort som helst då jag laddade in dom, fine! MEN som med allt annat är ingenting helt säkert, och det visade sig att jag glömmt tömma kameran sen sist, så när jag hade tagit bort dom gamla 160 korten återstod inte många. Fan. 

       





HEJ jag är nykär, Gus Carr kommer alltid att vara min Gud, men fyfan, jag skulle göra iprincip vad som helst för att få nudda Tad Hilgenbrincks lillfinger. När det gäller gus vet nog dom flesta redan att då är det inte i princip, då skulle jag göra allt och lite till!

gratiis!

Eftersom jag alltid har slut pengar på mobilen och aldrig har råd att fylla på så är det
riktigt värt att vara medlem på dom här sidorna, helt gratis! GÖREGÖRE!



GratisSms



Smslandet


Kvällen;

Var bra! Inte så bra som jag ville, men bättre än lame. Jag gillar er, och det här gör vi om och om igen och igen.
Natten var oxå bra, morgonen inte lika. Faktum är att jag vaknade jättetidigt. Klockan 8 var jag uppe och försökte hitta på någonting att göra. Är inte lika pigg nu dessvärre, så ikväll stannar jag nog bara hemma och ser film med mej själv. Stan är ute ut bilden!
för stunden iallafall..


/ eran egen kaninlika, vindögda, kycklingsmakande josseosnygg


GODNATT

godnatt världen, bilder kommer förhoppningsvis imorrn, eller jaaa sen idag. OM jag någonsin vaknar vill säga:$

2h be4 tha Dd

hihihihi tyd de ni sååå ;) ALLT ÄR PERFEKT (med undantag för deom gågna dagarna).


Homecoming

Glömde skriva att min teori funkade alldeles utmärkt, jag försov mig inte:) Vistelsen och natten i slottet var mysig, och jag har gjort två nya superskivor! Allt som saknas nu är morgondagen och lockar i håret. Fast dom kommer lix att försvinna i bubblet så kanske är det inte värt att sova i papiljotter för det ?
Kemiprov imorrn, det kommer gå bra hopppas jag. Sen har jag bara ett enda prov kvar innan sommarlovet, och där skiter jag fullständigt i vilket ifall de går bra eller inte. Skönt att slippa ha dom där lektionerna, de är min vinst av det hela. Så till alla som ska välja individuella till tvåan; ta för allt i världen inte småföretagande! Det är desamma som företagsekonomi a och b. Enkel matte med jävla massa konstiga uttryck och allmänt drygt bara. Beige lärare dessutom. Congratz!

Nu ska jag göra lite nytta, duscha, plugga och städa.


Puke

För att göra en jävla histora kort så provade jag och malin massa jeansshorts och bikinisar på hm efter skolan, men köpte ingen. När vi gått och var en lagom bit ute på torget hörde vi ngn säga "STanna!" och fattade tillslut att de var oss han menade. Civilklädd vakt, kollade igenom hela våra väskor mitt där ute, fyfan, för att personalen på hm TRODDE att vi snott ngt. Jag har aldrig snattat eller stulit någonting i hela mitt liv och kommer inte göra det heller, dra åt helvete hm, nu blire fetdissen!

Förövrigt är jag fortfarande förkyld och har till råge på allt tappat bort mitt busskort. Jag älskar mitt liv ibland.
Nu ska jag gå till gymmet och bränna sönder mej i solariet.


Kurerad

Jos verkar inte hjälpa, jag provar istället farmors teori; Håll fötterna varma (sov med sockar) och drick mycket vatten.
Baske! Nu ska jag bli frisk! Jag försöker just nu ta min temp men så fort jag glömmer att jag har mätaren i munnen börjar jag tugga på den osv, så det går inge vidare. Fast egentligen är det lika bra, vet man att man är sjuk så beteer man sej sjuk. Jag har inte tid, fuck off.

En annan ny teori som testas ikväll är "för att inte försova sig". Jag ställer klockan och lägger mobilen på andra sidan rummet så jag tvingas stiga upp för att få tyt på den jävlen. Kan uppdatera imorrn om det funkade.
Imorrn ska jag sova hos kung Jenny.


Fan, nu tuggade jag igen. Aja, ger upp. Feber eller inte så är det grymt synd om mej ikväll. OKEJ!

Bildad

Jag som hade blivit så grymt bra på lägga in bilder i inläggen, de var nog bara periodiskt. Men det kommer när jag orkar, jag fokuserar på bli frisk, plugga och sova.
Förresten försovde jag mig i måndags, Igen.. hehhe vem är bäst vavava?


Sinnesro

Lär mej acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.


taggaaa

hihiihihi         Århundrades kanske fulaste bild på mej visas här. Håll koll, kanske är jag på vänligt humör och lägger upp efter-bilden ngn dag ;)

Idag är en sån dag då jag lyssnar på helt sinnessjukt olika låtar,
sean kingston- change
train-drops of jupiter
promo-these walls don't lie
tjaaa, ni ser väl:)
ja hade tänkt lägga upp en låt här och nu men ja kan inte. Fan.

10 orsaker att hata dej.

Ett felsteg och du korsar gränser,
gränsen mellan rätt och fel,
mellan vän och fiende,
göra och inte göra.. 




Idag har jag har jobbat, nu kommer lite klagor, för det var folk jävlar hela dagen. Dessutom var varenda jävel surig. Mums för att ha med sej mat då man jobbar där hahah
Ikväll har malin och jag chillat och smidit vidare på våra planer. Saken är den, kommer vi någon vart? Knappast, men vi har ett mål, så att vi kommer fixa de. Watch us!

Gabbe, albin, isabelle och jag har cuttat molly, jag kan lägga ut lite bilder sen, men nu måste jag sova innan jag ska upp och jobba imorrn igen. Jagoch jennifer ska rocka på sibylla, som så många gånger förr!
Godnatt !


Deni


Handling är skillnaden mellan ett mål och en dröm

Grillat

Världens bästa ställe, världens bästa folk, världens bästa skruvar och allt var perfa:)
En bild säger mer än 1000 ord, så istället för att skriva hela natten lägger jag in bilderna som får förklara

                                

Sandras pappa hade dekorerat kakan btw. Och vi byggde bro, och jag var cool bara allmänt som vanligt.

Fan, sverige åkte just ur hockeyvm:S

Nu är det inte lika kul

Godmorgon, godeftermiddag, godafton och godkväll. Här har vi Sveriges främsta på försova sig, det kan vi lugnt konstatera bara genom den här morgonen.
Jag vet att klockan ringde och att jag snoozade och la mobilen brevid mej i sängen. Vaknade en stund senare av att det dunsade i golvet . Dunsen hade orsakats av mobilen som var nu var spårlöst försvunnen och hur mkt ja än letade så kunde jag inte hitta den. Så jag tvingades stiga upp för att kolla på en annan klocka. 20 i, fan de är ju lugnt. Jag tog en låång dusch, den var härlig! Iallafall när jag stod där så kom en tanke smygandes, hade ja inte hört pelle uppe när ja gick till badrummet? Aja, jag duschade lugnt vidare och samtidigt som ja klev ur var ja tvungen att ropa på pelle, han var vaken och svarade även på min andra fråga, vad  klockan var.. 07.55. Hahah faan, jag är så dålig:(
Bussen går 07.48, men pelle väntade så vi kunde fara typ fem över. Jag hann i tid till orienteringen, vilken tur oyess..

Ikväll ska vi grilla vid havet, mysigt va!?! MEN det känns inte vidare sommrigt att ha på sig täckbyxor och tjockjacka i mitten av maj. Kanske väljer jag att fara med bara bikini istället, enbart för att protestera mot kylan och visa hur det borde vara. Den som kommer får se vilket jag valde; )




Hahah värsta konsten, jag är inte att leka med!

Gissa..



..bajset?:) Dagens tävling, och vinsten är inget sämre än ;

Äran!

Thank you- Amy diamond

Härmed utsåg jag dagens låt,
jag peppar något så in i hel*ete då jag hör den,
magiskt:)




Efter nationella, matte och småföretagande så blev jag lite
 



men sen träffade jag malin på stan, och vi impulsade solbacken. När vi äntligen listat ut att ;Haaa det är 6a vi ska åka med" så fick vi till våran stora fasa höra att dom slutat gå för ngn timme sedan. Suck, jag anar att det var nära på ge upp, men modiga som vi är (iallafall jag) hoppades det på en buss som körde runt morö backe coh allt de där, där jag inte hittar alls dvs. Vi hittade chrille på bussen

och han berättade vägen, men varnade oss för våldtäktsmännen i skogen vi skulle gena genom. :|
Han hoppade av, därnäst var det våran tur. Hallå skogen, trevligt väder? Nej kallt..

Jag hittade bevis på våldtäktsmän. Eller använder dom kondom?

Finally hittade vi dit vi var på väg, och shoppade inte som tänkt utan missfyndade. Efter det stod nästa problem klart, om det inte gick några bussar dit, hur skulle vi ta oss hem ? Det löser sej, sa han som.. Så vi gick, och sprang. Lagomt fort för att just precis komma till hållplatsen och lyckas catcha bussen. Sandra är oxå peppad btw, de vet jag fastän hon inte vågar säga det rakt ut. hihi:) nu har jag nästan städat klart mitt rum, de tar en hel del tid att göra!


Såhär många skolådor hittade jag i mitt rum sist jag städade. Kan ju berätta för alla nyfikna att sen i december har jag köpt en jävla massa skor, siffran håller jag för mej själv men kan iallafall ge en hint om att man inte kan räkna den på händerna.
Nu ska jag damsuga så att allt blir perfekt

hej, jag blir aldrig trött

då jag borde vara trött iallafall. Som nu, mina ögon är uppspärrade, jag har städat mitt rum, sett en film och vikt kläder. Kommer garanterat minst va uppe en timme till. Sen lägger jag mej för att försöka somna men gör inte de föräns klockan två.
Stiger upp av att klockan ringer 07.00 (observerar stiger upp, inte vaknar) och duschar, fikar och gör mej klar. Skolan, fortfarande inte vaken. Lunch, börjar smått återfå medvetande och ungefär jämns med att skolan slutar börjar jag känna mej i lagom form för att sluta dra mej. Kvällen nalkas och där vid halv 8 vaknar jag till liv efter en dags dvala.
Godnatt, nu ska jag städa klart, ta en dusch och kasnke starta tvättmaskinen.

Jättekul

Alldeles nyss hittade jag en fjortistjej på min msn som ja inte har ngn aning varför hon har addat mej. Råkul, hon säger att jag ser ut som 45 och är ful. Men som sagt, är jag inte Josseosnygg och Josephul, vem är jag då? Aja, fjortisar borde sitta inlåsta på zoo.
Jag stekte henne totalt, hon gav mej blocken hehehheh

Nu är det bokat, betalat och klart, stockholm! Och eftersom sommaren närmar sig och jag antar att alla glömt vad jag ska göra passar jag på att göra ett litet schema på allt kul som händer. (Mest för att jag själv ska peppa). Mellan allt det här ska jag jobba, jobba och spela beach i sinne.

23 maj - grill hos mig
30 maj - Kajsas 18års fest
5 juni - Paris
25 juni - stadsfesten
10 juli - j a g blir 18
12 juli - Montenegro
23 juli - PDOL
1 augusti - Norsjö beach
8 augusti - stockholm
12 augusti - bulgarien


Från död till liv kallas vi att leva i alla somrars sommar!

Ooops, igen

Jag var nog inte helt nöjd, och här är det nya resultatet! : )

Imorse vaknade jag en knapp kvart innan bussen gick, jag hade lyckats slå av väckaren istället för att trycka på snooze. Damn, jag är grymt bra på försova mej. Blev såklart tvungen att springa till bussen, men jag hann.
SMåföretagande är och förblir drygt, matten ägnades åt att smida planer (HehHEHEh). Sen slutade min skolmåndag!

När jag cyklade hem från min vän ikväll kändes de verkligen hur sommrigt det är ute. Lite kallt bara. Men de var härligt om man bortser från att cykeln hade punka, sadeln var för låg och växlarna inte funkade. Super, som de ska vara !
Nu ska ja fortsätta leka med ps, kanske göra ngn läxa oxå om jag tar mej tid till de. Knappast.

Dagens fakta:

ny forskning tyder på att alkohol inte alls dödar hjärncellerna.


Peace

sean kingston - change

                                       347351-192

Då min vånda blir för stor
När min timglas runnit ut och min prövotid är slut
I din famn låt mej få falla

Ärligt talat

Jag har minneskortläsaren nu hihiihihi:) OCH kameran, tur de, en historia i sig då jag igår glömde kameran på stenbänkarna på torget. Några ärliga människor hade lämnat in den till polisen, TACK! Tänk om alla var sånna, då skulle livet vara bra mycket bättre för dom flesta. Ärlighet vara längst.
Kyrkan är dryyygt men smörgåstårta är gott iallafall och sen ikväll ska jag nog fara och fotas i studion, annars tina och foto imorrn istället.
Såg nyss att de inte riktigt vill stämma med designen, men det är ett senare problem, nu- Wii med gulleEmmy;*

Stay alive..

Tvingade malin att vandra runt hela huset, kolla i alla vråar och hörn för att försäkra mej om att det inte finns några spöken, demoner eller mördare här. Min jätterädsla som jag känner kryper i magen och får mej att må dåligt kommer ursprungligen från dom två fina skräckisarna vi såg (samtidigt som vi knäckte nästan en hel frödinge kladdkaka och dumlekakor). Dom var hemskaaa!!
Hon har farit hem nu, hem till sin trygghet, sin säng, sina föräldrar och sin säng. Vad har jag? Mina homies är borta, sängen är min men inte min, tryggheten hittas i grund och botten i norsjö och jag är bara jag. Jag ska försöka sova utan att bli dödad iallafall, för jag vill gärna uppleva min närmaste framtid. Helgen-vit, att sitta i en kyrka hör kanske inte till mina huvudatraktioner, men gabbe har stått ut med Kon-faaan så lite måste jag väl stå ut med. Det blir mysigt tror jag absolut!
På lördag ska jag springa över på novicom och köpa kortläsaren så ja kan lägga ut bilder igen. Nice va ?

Det bästa sättet att förutsäga
framtiden är att skapa den.


Farlig olaglighet

Och se på fan, jag gjorde det ! HA

Jag gruvar mej inför engelskaprovet imorrn tillsammans med malin, och kvällen ägnades smart åt tv och kladdkaka, med malin. Köpt såklart, mina är fruktansvärda ! De är en sak jag inte förstår, ja kan va bra på göra mat (alltså riktigt riktigt jävla bra) så länge det är något halv-avancerat. Men då det gäller saker som pulvermos, kladdkaka och omelett failar jag jämt!
Imorn=FF (fritt från mina roommates ;) )=Filmkväll=Skräckisar=Frödinge kladdkaka=Jävligt lyckat.

På min hjärna sitter nu hur många bra ursäkter som helst bara för att skippa pluggandet. Ännu mera;p. Meeen jag borde verkligen ägna lite tid iallafall åt att kolla på engelska grammatik som jag suger mest i världen på.

hej jag ger upp.

Var i extas igår för att de blev jättefint på min blogg, bara lite saker som jag gatt fixa ännu mera ochc headern ville inte bli rätt storlek. Sånt som är relativt enkelt att fixa. Borde vara iallfall. Hur som helst dog hemsidan så ja kunde inte göra klart och idag syns itne ett spår av den nya designen när man kollar på bloggen. MEN när man kollar på inställningarna är det dom nya, skummt va?
Så om någon har en aning vad problemet är, hjälp mej! Säg iallafall vad jag lyckats göra fel på.

xoxo


Renoverar

Jag håller på göra om bloggen, så ifall det set konstigt ut så är det pga det. Jävla blogg..

sär skrivning.

as kul
gympa lektion
rugby boll

sjuk sköterska
lång hårig

Är det bara jag som stör mej gärnet på sånt? Finns inte en chans i världen att jag fortsätter att läsa bloggen (knappt inlägget) då det ser ut såhär.

Just ikväll är jag otroligt peppad på livet och vad som komma skall. På en månad sitter jag i Paris på ett mysigt café och bara tittar på folket.

nattöppet

Fan alltså (här är en ny öppning på inläggen), ja är helt dagsvill. Idag hade jag jeffla tisdag eller ngt? Enbart för att det var söndag i onsdags. Eller ja tror de är pga det iaf. Hahah:) Men jag älskar långhelger <3<3 trots att dom gör ingekollvilkendag-problemet. Hittills har jag bara varit med folk, i stan eller ursviken, jobbat eller tränat. Eller suttit här vid datorn. Fast det är mer ligga ioförsej. Valborgs har ja redan snackat om hoppasj ag, så de orkar ja inte dra upp igen mer än att tina är skitsöt. De var onsdagen. Torsdagen sovdes nästan bort, sen mot kvällen så hittade jag och malin godis för 2.90, så de blev mys vid älven sen en jättehemsk skräckis.
Fredag,- jobb! sen stannade jag i stan och myste med jennifer och sandra vid älven. Vi båååålmade:p hhahaha (skämt åsido). Sandra brer ut sig i sängen, de här är en seriös allmän varning till alla.
Lördag. Alltså idag eller igår för klockan är faktiskt över tolv så har ja oxå jobbat, sen kvällen i stan igen där rebecka firade sin flytt. Nice! Jennifer var bevisligen grymt bra på hålla koll på min telefon då hon har skickat ut en massa sms, så har ngn fåått ngt konstigt, skyll inte på mej. Dom är ballAST ändå. Men synd för mej så när dom andra drog ut så var 0120 mitt alternativ. fakkkkkk..
Aja, två månader och sex långa dagar kvar.

Nu längtar ja massor tills ja får tag i kortläsren så ja kan lägga ut lite kort igen, har fulla kameran med snygga pics som bara Väntar på få visas ;) hah
Sovo gott ,nu taggar jag på friskvårds och sibylla imorrn

Smartaste är att inte förvänta sig ngt.

Misstag nummer 1 var att få skoskav redan på skolan, för att jag inte skulle kunna banga på skofronten och ta mina sneakers ist så var ja illa tvungen att ta på mej dom fina direkt på morgonen och lämna gympaskorna hemma.
Kajsa for hem  efter skolan och jag och malin till malmia där vi ägnade kommande timmar åt att göra oss fina, prova kläder och spana på alla snyggingar på torget. Och skratta, förstås.
Misstag nummer 2, mitt hårspray dunstade lr ngt, för ja vet att de var mer kvar sist! Så min platta, våffliga och fluffiga look blev istället småvågigt, allt annat än våffligt och platt när kvällen kom igång.
Aja, vi mötte upp tina på busstationen där kajsa och jimmy hämtade oss och körde till lövgen. Vi hälsade lite på folket och satte sen igång med maten.
Misstag nummer 3, fanns ingen skalare, 4 tallrikar och inga bestick. Var inte mitt misstag, men de var en klar miss! Så jag och jocke tog en prommis till viking där vi fick köpa lite. Det löste sej, sa han som...
Sen grillade vi, ja var bäst av alla på få igång engångsgrillen, men sen så var det åt helvete. Den var slö!
Misstag nummer 4, ngn jävel spillde grillolja på mina nya byxer. Va heller inte min miss, men fortfarande jag som drabbas.
Vi åt, drack och hade kul. Jag spall som vanligt allt jag rörde i. (tina säger att jag nog föddes med klumpfot, klumphand osvosv). Nä, de var grymt kul!
Jag och malin bestämmde oss för att gå till stan på ett hemigt uppdrag, det kan nog klassas som misstag nummer 5 men de var ändå mysigt. Jävla fan att jag inte är 18...
Kajsa och tina hade hunnit fara då vi kom tillbaks, kajsa hem och tina ut och ragga i en bil. De var inte mkt folk alls kvar faktiskt, tyvärr.
Hittade company till stan så vi gick dit återigen och in på max, de var proppat! Massa snälla människor!
Sen hämtade tinas kompis upp och vi fick åka med hem till tinababe. Natten täcktes med tåflört, hår i näsan, skalbaggar, telefoner, kyla , tandgnissel och katter. I övrigt sovde jag väldigt gott (eftersom det var jag som bidrog med det mesta hihihi) Jag förstår INTE vad både tina och malin gjorde vakna innan 9 imorse? Men jag vaknade, tina somnade om och malin fortsatte vara vaken. Vi som var vakna kom fram till att de är halvsmart att ta en tidig buss, så vi gick in till stan och hämtade grejerna vi lämnat på hotellet och åkte hem.
6 misstag (jag är medvetenom att det står sex, men den sjätte missen är för allvarlig för att skrivas här) betyder att kvällen var rätt bra faktiskt. Men den var ändå inte lika bra som jag hoppats, inte heller som förra årets.
Väl hemma så har ja såvelätit grillat kött som dom hade kvar sen igår, det satt som det skulle och var äckligt nice:D:D:D Nu ligger jag och slöar, funderar på ta igen lite sömn?


Idag är det ett år sedan min älskling Rambo dog, vi ses i Nangijala. 

RSS 2.0