Mysch

Allt är planerat, nästan i minsta detalj. Så om allt går enligt planerna så blir imorrn perfektare av perfektast =D
Vi ska vara hos mej

HOS MEJ :O!

Jag gruvar mej för vårat vita place då vi är halvmånga sisådär som ska vara här ;D Lite mer kanske? Men blir nog stan innan kvällen lider mot sitt slut, så huset hinner förhoppningsvis inte falla samman. Om det går några bussar vuilket verkar vara lite tveksamt just nu.

Sen skulle jag baka jättegoda pannacotta just nu istället för att sitta här, så jag vandrade 1,5 kilometer för att hämta grädden hos malin, sen kom jag på att jag glömt säga att dom var tvugna köpa vaniljstång. Vad hade jag tänkt mej!? Det är fucking a och o ju . .. . ..


Men jag peppar som fan och de ska bli världsbäst!!


Super star.

Här, tänkte ge lite enkla råd till alla er som käkar på Sibylla! FÖR att jag är fruktansvärt less på detta just nu

 Vänta lugnt, ett mål tar minst tre minuter att göra. Vem klagar då det är mkt folk en natt på pizzerian och man får vänta två timmar på pizzan? Men när man får vänta tolv minuter är det jordens undergång.

Sen så tar man sin bricka och sätter sej och äter. Brickan är till just för att det inte ska bli så grisigt, så Stop it!

Sen har vi på sibyllla byggt ut och skaffat en jättefin grej som man kastar maten i, tömmer drickan och lämnar brickan. Jag blir fullkomligt dödsless på alla jävla idioter som lämnar sina äckliga brickor och halvätna matrester kvar så JAG måste bära bort. Alltså, bär bort din mat!

Just de, kaffe, kakor och glass kostar, vi bjuder alltså inte på en glasstrut efter maten ni som trodde de.

När man jobbar så jobbar man, de är alltså inget bra läge att bjuda ut eller busvissla. Bara irriterande och gör chansen att lyckas extremt liten.

Om man nu vill ändra något i sin meny så äre ENS alldeles eget ansvar att säga de, vi kan itne fråga varenda en som kommer "Vill du ha dressing, sallad, lök, saltgurka, bostongurka, ketchup, senap, gurkmajjo, räksallad, ost, smältost eller ngt annat på din hamburgare"!? så stryk det oxå!

DRIVEMÄNNISKOR STÄNG AV BILEN! För det första så hör inte vi som ska ta er beställning vad ni vill ha ifall bilen lever om, och för det andra så är det Tomgångskörning max 1minut här i Sverige.

Skriv ut och plugga!
Punkt


Doppa redan

Jag är mej lik (dum?(: ) och dagen är här. DAgen som vi alla väntat på har slutligen landat.
Snön är borta och ingen risalamalta i år. Ngn glömde köpa risgryn mitt i virrvarret. Jag känner att julen inte är det den brukade vara. Vit jul i norsjö med en familj på fyra är det jag syftar på. En enda jul. En enda fröjd. Tusentals julklappar. Det om något är desamma i år. Två jular med två olika familjer. Två dagar. Två halvfröjder och inte i närheten av vad det brukar vara.
Men jag hoppas på det bästa, att tomten gör stunden lika magisk som förr. Fast jag är dock tveksam, insåg för ett tag sen att tomten är lika fejk som snabbkola istället för knäck (bryt koden itu och förstå vad jag menar, för jag menar just du)

God Jul

Challange

Lite sent, men tiden fanns inte i sommras ju :$Bättre sent än aldrig


  1. Bild på dig själv

 2. Äldsta bilden på dig själv som finns på datorn - Hehehh heta röda skinnbrallor YESbox

    3. Bild på dig själv skrattande

    4. Bild på dig själv som lyckligast

    5. Någon du tycker om väldigt mycket

        6. Någon du litar på till 100%

7. Någon du äcklas av - makaronipudding x(

 8. Någon du hatar - jag hatar att den inte är här just nu

    9. Någon du saknar väldigt mycket

 10. Den du senast fick sms av

 11. Den du senast ringde

(Det skulle sitta ett kort på tiffan här, men jag hittade inget :/) 12. Den du känt längst & fortfarande umgås med

Vill du bli min dejt?

Inget umeå idag, skellstan dög gott och skolans mat likaså, billigt och bra! Kan man lägga pengarna på annat istället, så resonerade vi. Och det  var just vad som hände! Stan var överfull, proppfull och så där som de bara kan vara nu innan jul. Shopping på hög nivå. Ribban låg hög även på folket, riktigt svårslaget! Bussen går så lämpligt just när fötterna värker som mest och humöret är på väg ner, men sen träffar jag ngn jag uppskatttar massor på stationen och den klagar över alla väskor, påsar och katter. Skitakul, du får mej alltid på bra humör :*
Bredave(norsjiska på hög nivå) stog det ngt fint, du tittade på jackan och jag på innehållet:)
"Hej, min kompis önskar sej en kille i julklapp, vill du bli hennes dejt"
DÄR SATT DEN! Hahah älskling :]

Norsjö iallafall, borta bra men hemma ändå bäst trots allt!
Julgransdekoration
Köttbullsbakning (jag fick äran att röra om i pannan så fingrarna inte skulle bli kladdiga :$)
Kakbak
Glögg
Pepparkaksdeg
Julklappsinslagning
Gabbe
Pappa
Frågan är om det kan bli mkt bättre av en kväll som denna?

Into the blue

Jag gillar ps(det funkar ;)) Blåa ögon here I come!

     


frödinge for lajf

Snart så, hösten är ialalfall avklarad och det betyder att jag har nästan exakt lika länge kvar av skolgången som jag gått! Fast våren går fortare, ljusare bättre tider!
Provet gick okej, inte bra inte dåligt, men jag klarade det nog och inser att jag aldrig mer kommer behöva läsa fysik(om de inte ingår i ngt högskoleshit dvs)!  Var klar rätt fort, så ett hål på gaaaanska så många timmar väntade och som förutsett gjorde jag inte idrotten, jag for på stan och fikade med Jenny:) Waynes har höjt kladdkakapriset fyi, hädanefter äre Frödige Kladdkaka a 27kr för en hel som gäller. DET funkar!

Vad som däremot inte funkar är snön, vart for all snö :O???! Visst, jag älskar sommaren men julen ska vara vit, och jag vill åka snowboard! Underbart! Plus att allt töende resulterar i att jag faller hela tiden och slår mej. Inte bara ont, pinsamt oxå..  
 Meterspizzor funkar inte
Återskapa kontakten utan att ringa, skaffa användare på internet för "då kan man maila" funkar inte heller. Du är ute ur leken (spelar ingen roll att jag älskar dej, jag klarar mej nog ändå ska du se HEHHEHhh)


Volleyboll funkar definitivt!
Tränarna delade ut priser ikväll till dom som toppar ligorna i laget typ "Serve" "Smash" osv, och som väntat fick jag ingen utmärkelse för jag har trots allt bara varit med på 16 träningar och ingen match hittills. Men jag fick ändå en påse skumtomtar, tröstpris ungefär. Somsagt kommer våren med bättre tider, och då nästa säsong slutar ska jag toppa varenda en bara för att jag hatar att förlora! :) Josse ftw!

panikplugg

Jag han klart med grafisk plus att jag gjorde lite extra, så nu äre inte mkt som hindrar mej från jullov. Ett prov, en lektion och ett långt hål där emellan som jag ska ägna åt att skriva idrotten. Sen är livet perfekt! Måste om en sväng till Tina imorrn, jag har ngt till dej babe:$
 
Fast nu känner jag paniken i ryggen, jag kan nästan höra hur fysikböckerna skriker(HAhhahh nu äre dom som inte har ngn röst, för min är tillbaka!!).

Gabbe har dessutom förbjudit mej att sitta i hennes dator, på hennes stol och gå på hennes golv osv. Syskonkärlek oyess!


Busted

Redo är långt borta
Älskade typer kan nog klassas som kört, fysiken likaså. Idrottsfördjupningen är inte svår i sig, tiden att göra den är bara långt borta. Dessutom ville dom att jag skulle jobba ikväll. Kört.

Rambo vs rimbobullar

Imorse ville ingenting, allt kaosar och jag försovde mej osvosv. Favoritlektion nu!:D



..NOT

Fast nu äre jul om inte allt för lång tid, det hjälper litegrann=) dock stressas det ganska mkt oxå, jag har inte köpt klart alla julklappar och har inte tid att köpa! Måste lägga ner varenda liten minut till att plugga fysik. My bad, jag har vetat om det i en månad sa pappa igår, rätt som vanligt!


 My broh, jag saknar dej jämt hela tiden alltid forever. Vila i frid gubben:*

HEJSAN

Hej, minns du mej, Josephine? Vi brukade ha roligt tillsammans! Hur är allt med dej, var som så länge sen. Vad händer i ditt liv nu för tiden? Om du känner för att ta upp kontakten, eller få reda på hur jag mår nu, så ståt min mailadres alldeles här ovanför. Spelar väl ingen roll om det är irl man snackar vavava?

Mvh din mycket trogne vän.


Ps. adjö

Knogjärn hehHHHeheh

Krona och chips är inte att leka med, mer säger jag inte.
Adjö, gosnatt ni som tänkt sova för de ska inte jag

Min stjärna

Igår då jag körde bil till stan (observera att det var jag som körde) så såg jag en stjärna falla. Höll nästan på att glömma bort att önska mej ngt bara för att jag förstökte få pappa att hinna se, dela den där jätteunika stunden med den bästa människan jag känner. Sen kom jag på önskningen och hoppas att den ska slå in. Men sånt händer allt för sällan. Det var fint iallafall!

Sjukling




Kaffe :(?

38.7 som morgontemp. CONGRATZ JOSSE. Matchen är raderad ur huvet så behöver jag inte ens deppa ihop, jobbet likaså. Skolan känns avlägset, jag saknar nästan fysiken och matten och brobygget osv(kanske då jag är döende, vilket jag nästan är). Fast jag får vara i norsjö med pappa lite längre iallafall (L) Sen så vill inte halsen äta så mkt  vilket kanske är bra eftersom jag måste halvera min kroppsmassa för att någon gång kanske kanske passa i tightsen(okej, dom har varit med i ngra inlägg nu men det är ngt jag verkligen stör mej på).

Sen så gillar jag inte min blogg på ngt sätt just nu, den är verkligen skitful! Har varken ork eller tålamod att sätta mej ner ordentligt och fixa den, försöka tyda kodera, läsa mellan raderna. Ja, göra det som behövs för att få den perfektaUltimata bloggen. Så det får vara.
Pappa tjatar på mej där i bakgrunden att jag borde gå och läsa lite fysik. Han har rätt som vanligt det vet jag, men  orkar inte plugga nu. Precis som förr. Precis som det kommer att förbli.

gutes(överstryket) abend

Nu ville mitt huvud och jag inte sova mera, trots att det förmodligen är det bästa sättet att bli frisk. Har även fått feber, ca39 grader såå. Eftersom jag är sjuk väldigt sällan, och då jag väl blir det är det oftast bara pyttelite snuva, så känns det ungefär som om jag är dödligt sjuk nu. Jag förstår inte, var ändå jättepositiv hela gårdagen=D

Tystnadsplikt

Jävla glasbubbla runt mej. Inte prata. Inte viska. Inte skrika. Inte skratta. Inte sjunga. 
Va tusan, min värld är inte lika kul längre då Största Möjliga Tyssssstnad efterfrågas.

Undrar om min hjärna glömde att det är ikväll man ska vaka, och blandade av misstag ihop dagarna? Sovde knappt någonting i natt. Rösten är försvunnen, så jag åkte tväris till skolan imorse för att sjukanmäla mej. Hade kunnat ringa, men behövde fysikböckerna /=
Alla tips för att bli frisk uppskattas. Måste måste måste bli frisk innan helgen då jag ska spela min allra första match med kfum (hann inte bli överskriven i tid till den förra) och bortsett från tightsen så längtar jag riktigt mkt!


SHAKE THAT ASS

YES igår fick jag dom mycket efterlängtade tightsen... Dom var hemskare än jag trodde, det värsta jag varit med om i volleybolltights-väg. För jag förstår inte vad det ger att ha dom? Dom är varken snygga eller sköna, plus att dom är opraktiska och komplexgivande. Så allt dom egentligen är till för är att göra sporten mer "Intressant och publikgivande", men vadå, visst jag vill ha publik mne jag vill att publiken ska vara där för att kolla på volleyboll, inte för att kåta sej på våra ass.

Halsen klagar fortfarande, nu strejker rösten oxå. men det är kasnke bra? lika så bra som att bara ha ont och röst för då måste man prata, nu ksnek jag slipper ?
Det är slut mellan pappa och hans tjej, just när jag behöver henne som bäst. Snyggt, jag har ingen aning om vad jag ska ta mej till :/

Det som inte dödar det härdar

Det slår mej att just idag är den där dagen då jag inte vet ifall jag ska luta mej fram eller bak, mage eller rygg?
Jag undrar oxå vem fan som smittat ner mej ? Kan inte sjuka människor ha en varningtext skriven i pannan "Kom inte i närheten, SMITTRISK"? Vänligen, tänk på det tills nästa gång. Jag har just köpt halstabletter för närmare en halv hundring som kommer få min tunga att domna bort, så egentligen borde jag skicka iväg fakturan till den ansvariga. Eller be den massera min tunga så den vaknar igen. Hur som helst så känner min hals för att hoppa av kroppen, storstrejka. Jag förstår den, inte alls roligt.

Svettas i anderstorpshallen ikväll, flåsa med den onda halsen. Skitakul, jag längtar =D Nu innan är jag hos tinababe, ska äta lite mat för det behöver man då man tränar. Om halsen låter maten passera dvs ;) 

Jag kan inte låta bli att påpeka hur fruktansvärt himla gott det luktade då jag gick förbi stigs, för ett ögonblick var jag i paradiset (som övergick i en orgie  mitt på öppet torg, se parfymen)


andraadvent

Jag känner att jag varit lite hård mot zoo, det var faktiskt nice och mange bra. Små detaljer som är "endast borde raderas, och det är främst dom jag tänker på som sög, verkligen sög.
Idag gjorde jag exakt som jag sa att jag skullle, eller var ett tag till stan och kollade lite på julmarknaden(min mormor brukar ha stånd ;) ) för att nästan frysa ihjäl. Och det var fullproppat, jävlart smockfullt! Så jag såg ingenting av vad dom hade att bjuda på vilket kanske var lika så bra.

If only you

Endast.
Endast den, endast det, endast vakten, endast hon, endast han, endast JAG. Synd

Blev hur som helst ingen efterfest hos mej igår, eller kan inte riktigt kalla det fest. Vi skulle chilla i bubblet resten av natten. Låt oss säga vaka. Vaka däremot blir på onsdag hos Lisahh.
SLipper ägna hela söndagen åt att städa iallafall, ska krypa upp i soffan, dra ett täcke till hakan och se en råbra film. Sådär perfekt som en bra söndag kan vara. Och hej, jag älskar då man har en anledning att inte göra någonting alls

Zoooo

Kvällen som skullle bli den bästa i mitt liv.
Grönt i E4-korsningen med bussen kan bara tyda på en sak, världens bästa kväll nalkas
MEN fan heller
Hahhahahhahahaha jag hjatar zoo tours vakter av hela mitt hjärta, verkligen hela.
Inte en gnutta merän ngn annan, bara så ni vet, plus att ni förstörde min kväll. Den skulle ha blivit perfekt!

Tack ändå ni som förgyllde kvällen, och ni som ska ta åt er vet vilka ni är :*

Kanske det rätta

Borde nämnas att jag tror alldeles fel människa tog åt sej av 5 missade, jag tror du vet vem du är. Eller jag formluerade mej nog fel, ska inte ge dej ngt skyll alls. Grejen med det missade var att jag villle höra rösten från ngn jag litar på i just det tillfället. Och den personen var du. <3 Förlåtförlåtförlåtförlåt

goin

Kajsa är borta, som vanligt då det är ngt som ska göras. Malin for just, snart far även jag.
Måste på stan en sväng innan jag tar bussen hem till norsjö.
Jag tackar och tar emot, empati


5missade

Helt plötsligt står jag där igen, i underläge, som alltid. Det spelar ingen roll vad jag säger, hur jag uttrycker mej, vad jag känner. Jag är och kommer föralltid vara i underläge i jämförelse med dej.
Jag har gått ikväll, två timmar utan att veta vart jag är på väg. Satt ner ett tag på dom obefintliga bänkarna vid den avstängda fontänen. Kände plötsligt att jag höll på frysa sönder, så fortsatte gå. 
Jag darrar definitivt inte av kärlek, kanske av kylan, men mest troligt av en annan anledning.

vad hände?

Godmorgon världen. Nej förresten, bara Godmorgon Jossan. Vaknade inatt av att mina ögon stod vidöppna och inte kände ngn som helst trötthet, kollade på klockan och den visade 03.59. Tro mej, jag försökte verkligen somna om men icket. Så efter en kvarts försök gav jag upp, la mej på golvet och gjorde situps. Tror att huvet var trött för det var inte ens jobbigt. Sen försökte jag sova Igen men mina ögon ville fortfarande inte vara trötta så gick upp Igen och drack, sen läste jag massor innan jag slutligen kände John Blund återkomma klockan 05.15 vilket var ganska uppskattat. Lyckan varade dock inte länge, för min mama stiger upp klockan sex så då dundrade hon nerför trappen. Tack för omtanken.
Efter det lyckades jag även försova mej, men bara lagomt så jag inte hann duscha eller sminka mej inann bilen gick. Ändå lugnt, så nu sitter jag här med rödsprängda ögon(endast lite mascara), risigt hår och trött huvud och funderar på börja jobba:)?

fiber

Sovmorgon var bra, kom till skolan, en lektion där vi bara lekte på Techno balder. Nästa lektion var det redovisning av engelskaboken, men eftersom jag inte stod med på ngn av listorna så valde jag själv att vara i onsdagsgruppen:) Så jag gick
Stan sög, kollade på julklappar men min fantasi är 4-(2^2) =0 så allt jag kom över var en risifrutti och några äpplen. Min middag dvs. Ursh för ligh risifrutti, smakade typ som bulgur i mjölk(skulle kunna tänka att det smakar så).
Tina är världens bästa och fick mej på lite bra humör, räckte ungefär till sporthallen då träningen SÖG och i slutet mötte vi Alaget. Fy tusan, jag blir så arg. Spelade verklgien inte bra någonstans..
Jävla jävla skit.

Sen på bussen hem är jag risigast i världen oc hsvettig och äcklig och neg, SÅklart ska dom där med bussen. Greit. Verkligen.
Slutligen hem och håller på hungra ihjäl, hittar bara äckliga köttbitar i kylskåpet. Eller sånna där som är fullt med vitt som ger kräkeffekt. Gnäller på mamma att hon vet att jag inte kan äta sånt så hon ställer sej tillslut och petar ut dom pyttesmå ätbara delarna åt mej. Skönt, nu lever jag iallafall.

men det positiva idag är verkligen bra. positivt med stort P! Jag är hemma alone i helgen, kan det bli mer tajmat tillfälle vavava :D:D:D:DD? HHAHAHAH JAG SKA HA SKITKUL! bubbla till kl5 på natten, ngn som är på:D?

RduS

Jag kommer nog aldrig förstå varför du var tvungen att göra på just det här sättet..
Du sa att jag var en av dina bästa vänner, och om det var så, varför ge upp allt vi hade, våran vänskap.. så gör man bara inte med dem man bryr sig om.
Jag har kännt dig så länge.. alltid funnits där, spelar det inte längre någon roll?
Du var kanske inte allt som jag trodde att du var..

Jag hoppas att du inte gör såhär mot alla som betytt något i ditt liv, alla som offrat så mycket för dig.


jobbdags

Batterierna i musen är slut, måste alltså använda touchen vilket är lite småjobbbigt. Men inte fullt så jobbigt som att resa på sej och gå ända upp för att hämta nya.
Datorn är inte så trevlig ikväll, men det är den ioförsej aldrig. Det är folket som är trevligt:D
Jag är dödsslut, har jobbat 18timmar i helgen. Har fortfarande inte heller gjort klar bokredovisningen men jag orkarinte göra läxa på en helg(orka oftast inte annars heller).
Vet inte vad som kan tänkas göra för att inte somna. Eller jag vet förresten. Bubbla
Skriver ngt vettigare sen när jag vaknar till liv

Over and out

RSS 2.0