39öre

Älskling.
Det finns verkligen ingenting jag hatar så mycket som då folk ljuger för mej. Ljuger mej rätt upp i ansiktet och sen inte är bra nog att dölja lögnen.

OLEOLEoLe

National tresure, rekomenderas, bra sällskap rekomenderas och sist men inte minst viktigt(de enda jag inte hade) rekomenderas det att kolla busstider innan man sätter sig i salongen. Vi var tretton stycken i ettan.  Mys

Hockey med tiffs, lajnis, gabbs och sigge. Jag har blivi så himlarns hokeyintresserad på sistonde tkr pappa. Kanske rätt, vad vet jag? Jag är fotfarande bara 17år
Men då jag blir 18 smäller det. Outlandish med Kajsa, Cissi och Tina. Sataaaan va kul vi ska ha, Jag taggar som aldrig förr till sommar. Eller nä nu ljög jag, sommeren taggas det alltid till.
Alltså skulle det nu kunna sluta med att livet är perfekt, men så är inte fallet. Det faktum att jag har skidor imorrn, middagsbesök, städtvång, jobb och volleyboll som går pö om pö på både lördag och söndag som tar upp all tid så provet jag har på måndag kommer gå käpprätt åt helvete tynger mina axler. Kanske lyckas ngt kul pusslas in på lördagkväll, någon gång efter 9 möjligtvis?
Nu kan jag bubbla igen, thanks. Det värmer!(bokstavligt talat alltså)

The banger.

Allt var klart, det enda som saknades var två skott i mina öron och jag bangade. Modet svek mej, de brukar de göra ibland. Men det finns en rolig sida av de här oxå. Jag piercade naveln för typ 1,5år sen och vågar ändå inte ta hål i öronen. Och snart äre tungan som gäller. Haah sen ngn dag smäller det(bokstavligt)

Igår efter jag skrivit inlägget låg jag och funderade, låg oich funderade jättelänge faktiskt. Kom fram till att jag är less på Gud, less på att världen är orättvis och folk fortfarande tror att han är den där godhjärtade skaparen som tar hand om allt. Va fasen skulle han då låta endel barn svälta medans endel fortfarande får svindyra bilar i tolvårs-present? Förlåt mej, men de är såhär jag känner, jag skulle iallafall itne låta de vara så. 
Men nu är de sluttjaffsat om detta, de är över, passé, over and out 


på havets vågade våg.

Jag bad faktiskt till Gud igårkväll, nu får det vara slut på allt elände. Uppfyll min önskan kära du, fyll alla med kärlek!
Men egentligen skulle jag nog inte klassa mej själv som troende. Enligt min mening så är det såklart ngt som skapat allt, men sen om man tror att det är vetenskapens under eller Gud är upp till var och en. Mitt huvud tror att det är vetenskap. Tror jag..
Jag lider med killens familj, kan inte ens tänka mej i mina vidaste fantasier att Gabbe skulle förvinna och aldrig mer finnas för mej, aldrig mer tjaffsa om världens småtjaffs eller skratta åt ingenting.      

Fy tusan vad jag håller tummarna, alla gör det! Åter till samma ämne; Är det vetenskapen eller Gud som bestämmer ödet, bestämmt detta öde?


dagenD

Yes, dagen skulle kunna klassas som perfekt!
Först skola, lite mindre perfekt men gick rätt fort hur som helst. Sen snabben till tinis och tittade på min älskling, har inte sett han sen innan jul så var ett tag sen:$  
Sminkade oss och gjorde oss lite fina inför jobbet dvs en 40årsfest med massor av peppade trevliga medelålders människor som tyckte vi var jättesöta :] Det hölls uppe på Nordic Light, helt sjukt fint. Ska lägga in lite bilder sen när jag är i norsjö för de är bara där kameran passar in i datorn. Så kommer iallafall mitt framtida tak se ut, fullt av stjärnor :]
Själva jobbandet skulle jag inte klassa som jobb, vi hjälpte till att stöka fram och bort från borden, hälsa folk välkomna och mestadels stod vi i baren. Jag kan alltså blanda en perfect Gin och Tonic nu, sugen på prova :)?
Cachen var inte dåliga dom heller, jag nämner inga siffror men det var fruktansvärt bra. Svart dessutom! Så i min framtid ska jag nog satsa på bli festfixare.  
När jag väntade på bussen hem fick jag världens sepe-senadrag i ryggen, jag funderade allvarligt på slänga mej på marken och skrika. Tror att rätt beslut fattades; att låta bli. Då kan jag tala om knivar i ryggen, minst tio gånger värre än då man gnisslar frigolit mot varandra!

Match(er) imorrn, kom och se! första går kl10 sen är nog nästa där vid 2 ngn gång skulle jag tippa? Kanske snabbare eftersom vi ska utklassa dom snabbt som tusan!

Hade tänkt skriva att jag skulle avsluta kvällen med att bubbla när jag insåg att de inte går eftersom vi fortfarande inte har ngn dusch. Faakk! Men kan sova istället så glänser jag kanske på planen imorrn?!=D

Matchas

Tusen tack till mamma och pelle som kopplat ur duschen så jag måste bortse från min efterlängtade sovmorgon, åka till stan och tina för att duscha innan skolan. Småbitter kanske!?

Sen ikväll har jag tränat i hela 4,5 h. Min kropp är död, men övning ger färdighet och jag gillare. Dessutom var bara 2h våran egen, resten var med Alaget :] finally, hoppas dom inser att jag passar där =)
OCH som om de inte vore illa nong med svarta minitights(eller ska jag kalla de bikinitrosor?) så har nu laget införskaffat sej ett par röda jättesuperfina som vi ska ha på match. Fiiifaen!

Imorrn ska jag iallafall jobba med Tinababe, vi ska servera på ngn fest. Kul och lättförtjänta pengar! Får väl se om jag sover där sen, just nu lutar de mot det så slipper jag först till urs och sen stiga upp jättetidigt för att vara i sporthallen 9. Match lördag alltså, två tillochmed!


sockpotatis

Min sovmorgon tillbringade jag på folktandvården i norjsö, dom skrattade elakt åt mej för attj ag råkat koka min bettskena bara för att jag tyckte den var så äcklig. När det var mitt personnummer som skulle skrivas in i datorn så kan sköterskan dom 6första, min fd granne. Så underbar hon är, jag blir nästan rörd. Nä usch vad ja saknar alla, mina nuvarande grannar på en sida är konstiga och jag blir irriterad så fort jag ser en av dom för han sabbade vårat beachlag i somras. Dom på andra sidan har ja sett en gång sen ja flyttade hit. Min enda granne i norjsö är jag rädd för, han är skitäcklig och brukar hänga upp mina nytvättade undies ur tvättmaskinen x(
Goda grannar oyesss!


Bjurträsk, gissträsk, norsjövallen, ulriksdal, åmliden, mensträsk, fromheden, bastuträsk, kläppen, risliden, svansele, gumboda.... Allt som var så självklart förr håller på försvinna ur mitt liv, sorligt men sant. Jag satt och tänkte på de idag på bussen samtidigt som jag så passande lyssnade på Sidewalks.

The town that we lived in.
The memories shaken apart from the weeds that grow
Over the sidewalks,
Running away from the streets we knew,
Sidewalks,
Like the time we thought was made for you.



Den här röran är min, det är min härröra, det är här jag vuxit upp och jag älskar den av hela mitt hjärta:)


Jättegärna, vattenskalle!

Träningen ikväll sög, jag var värdelös och alla bollar stack. Nä alltså, jag blir så besviken på mej själv. Mamma visste de innan, har trots allt suttit på akuten från halv två till kvart över fem så kanske är förlåten. Gick ändå snabbt, jag fick gå före alla andra (A)
Whatevva, dom hittade ingenting på hjärnröntgen iallafall me njag ska dit om ngn vecka och göra ett eg (vad det nu betyder) så får vi se.  Kalla mej dum, mne jag vet iallafall att jag har en hjärna :}


Nu ska jag äntligen få duscha, dom gör om i badrummet så man måste köa flera timmar för att kanske få en chans till de, chans att vattnet är ikopplat och förtroende om att inte skvittra en endaste liten vattendroppe på dom nymålade väggarna och golven. Sen äre knappt om att ens gå på toaletten, man kan få ström om man inte håller vänsterfoten pill still! /:


Strike!

Idiot, jag vet inte hur många gånger jag tänkt de ordet senaste dagarna. Helt plötsligt var alla idiotorden jag sagt riktade mot mej själv, min idiotsäkra plan föll sönder i tusentals små bitar. Gråt itne över spilld mjölk, hitta en lösning för att fixa det på bästa möjliga sätt, och vet du vad? Jag tror jag lyckades(eller misslyckades rätt uttryckt)

Loka päron, de är tametusan magi. Kolsyran är tillochmed kvar efter den har varit fryst, yey! Hur gott som helst, passar lika perfekt som foten i skon till eftertexten på min lyckade(misslyckade) kväll(:


hypernervokustiska diafragmakontravibrationer.

Mitt hickande driver mej till vansinne, de känns som om jag hickar flera gånger per dag och utan att ljuga kan jag lungt säga flera gånger i veckan. Men som tur var äre bara några hick :)
Pappa ringde imorse och pratade. "Se till att du jobbar hårt med skolan nu i vår, titta inte bara på".
Och jag vet exakt vad han menar. "Ja pappa" lovade jag snällt
Fast jag vet nog hur det kommer¨gå. Det är hur som helst svårt att lova någon annan om man inte ens kan hålla ett sånt löfte till sej själv (det var ett av mina nyårslöften). Faktiskt då jag tänker efter äre nog rätt vanligt att man gör allt för andra men inte för sej själv som borde vara den enda man gör saker för.
Mer om mina nyårslöften så har jag varit halvdålig på hålla dom, jag skjuter upp allt hela tiden. Men jag tror iallafall att jag blivit mindre pedant, vill tro de iallafall. Och pluggandet gäller från och med nu. Det ekonomiska löftet hålls, rean var dålig så ska spara pengarna istället. Jag har insett trots min klädkris att min garderob faktiskt är överfull och jag fyller på hela tiden. Ingen vidare kombination
Närmast mat, sen träning (bli bäst, slå knockout och stå ensam kvar som segrare)


dagsljus

Av någon konstig anledning går jag omkring och fryser hemma. Anledningen med ett annat namn är desamma som mamma som läst någonstans att om man sänker värmen bara några grader skonar man naturen med massor av utsläpp på ett år. Men hallå? Va gere för skillnad om bara vi gör de ? :P
Träningen ikv är inställd, så nu är jag planlös. Fast egenltigen gör det nog ingenting för jag är ändå rätt neg sen igår :)
Dagen har varit ljus, eller nja, skulle kanske formluera det som mindre ljus men iallafall har det gått upp rätt många för mej. Dels att vissa inte är så perfekta som jag trodde, dels att det finns gott om sjukt falska människor. Det värsta är att jag gick på det, jag trodde verkligen att det var över nu, att allt var bra. Inte som förut, det hoppas jag inte ens på att de ska bli längre för så bra kommer det aldrig bli igen. Hoppades nog mer på beteende som gamla bekanta. Hälsa då man ses, byter några ord och går vidare, ingen djup konversation som bästa vänner, eller hatblickar som ovänner. Att bara vara!

Walk of shame

Visst, alla kommer vara så less på mej för jag kommer gå omkring och klaga hela kvällen. Men fantomen, det är jag minsann!
Att dra ner minishortsen tog minst hälften av min energi och vi losade mot iksu.  FATTA IKSU! Sånt händer inte, de får inte hända. Fan oxå. Jag är nog världens sämsta förlorare, så kan inte bara alla ta sitt eget jävla ansvar på planen slipper mina kvällar förstöras ? :)


(åter)blick

Stockholm är farligt, där finns det folk som sticker en kniv i benet på dej och skrattar elakt.
Men här är det oxå farligt :(


På söndag har jag min första match, skulle kunna vara tredje men efter allt så äre bara nummer ett. Mot norsjö. YEY! Inte. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mej till, de känns inte så kul faktiskt:/ Whatever, shortsen(uppseendeväckande oyess) åker på. För varför se volleyboll om inte för att glo på våra häckar?

förövrigt så tog de såhär många dagar innan jag bröt ett nyårslöfte, eller jag bröt det redan igår, men jag kommmer igen! (:

Tack alla för nyår, me like! ;*

Om jag berättade..

ngt som sårar mej, skulle du verkligen lyssna?  
Just nu undrar jag vad som hände. Jag tänker på hur besviken jag är. Från höga höjder till platt på marken, du har mitt förtroende, slit det med hälsan.
Ush, ta mej tillbaka till framtiden, jag ska spara alla minnen till mina förfäder.

07 goes 08

Året slutade med lite tårar åså, åt snö ångrade att jag inte tillbringade det 17 nya året tillsammans med samma folk som alltid, dom bästa i mitt liv. Som sagt är jag snart 18 0och måste vänja mej. Men vem vill vet att det blev bra iallafall? 
Det nya året börjar med att jag sprutar på mej själv! (två gånger) sen så är jag ful och trött. Allt smink är borta och frisyren blöt och hängig. Rufsig dvs!

Det sägs att dom man tilllbringar tolvslaget med ska man tillbringa resten med, så jag bugar och bockar för jag älskar er! Sen hade jag kajsa på tråden, de gills oxå!

Bubblade med malinsa ända tills nu, min mobil ville oxå vara med men de gills inte, den dissar jag. Den stoppade jag i ugnen rättare sagt så kanske förhoppningsvis den funkar imorrn! =D Ananrs blire deppen, jag orkar itne lägga ut SÅ mkt pengar på en SÅ ovärd sak.

"på återseende!" jag saknar er, ni vet vilka ni är och det var värt massor att träffa er inatt. Nytt år=Nya möjligheter så nu styr vi upp de här tjejer yes!?!:D Åh ni var så fina allihopa, du du du du du du! Alla runt om mej var perfeketa:D PLuss!

Har massa fina minnen som jag borde skriva in, men va tusan, ni som känner mej kommer att fåhöra mej tjata om dom i fortsättniongen oxå, annars slipper ni.
Mina nya löften däremot, dom är privata och säregna på alla sätt, i år är första året jag verkligen ska hålla dom! Så fortfarande ni som känner mej kanske märker av det. Annars suger ni. Ni andra har ingen chans.

Plus att jag tror jag har fel skor med mej hem, men det är nästa bekymmer. 2008s första problem! Jag takcar och tar emot och förbereder mej på nästa, sov gott ochj ha en underbar fortsättning på detta år!

RSS 2.0