testas

Ja förstå inte alla som kan sitta hur länge som helst på prov, antingen kan man de och då gå de fort. Eller så kan man inte och då går de oxå fort. Så ja va klar med kursprovet efter lite mer än två timmar, då vi egentligen fick sitta dubbelt så länge.
Önskar ja inte va så emot dagens outfit så skulle ja lägga upp en på hur ja se ut nu, går omkring hemma med täckbyxor och snowboardskor, byxorna för att ja fryser och skorna dels för att prova hur dom sitter ohc för att ja längtar.
Här, min inte så snygga bräda    och helt okej skor . Dom är sköna iallafall:) Snowboarden kan ja dock inte säga hur den är, den är oprovad än. Men förhoppningsvis gör den mej till kung i bygdsiljum :$ :D

De slog mej just att vi inte bokat bullisresan än, de kanske borde tas tag i?
Vad ja däremot ha tagit tag i redan är körkortet, har börjat teori på körskola och ska snart ta min allra första lektion=)
Just nu står äta först på min Att göra-lista, sen sova. Sömnen ligger lite back efter två nätters pluggande till matteprovet.

regelrätt

och fastän jag gjorde allt som man ska göra, dvs lägga väskan på sätet brevid, bre ut sej och me sin allra drygaste blick titta ut genom fönstret så lyckades puckot sätta sej just brevid mej. "Ursäkta, är det ledigt här?" NEJ förfan, min väska sitter där? Varför inte öppna ögonen och se att alla tanter brevid trycker sej mot rutan och inte har ngt brevid sej.
Aja, tönten med astajta jeans, foppatofflor, noppig äcklig stickad tröja och vit ännu äckligare väst satt hela vägen och smackade med munnen. flåsa gjorde han oxå! eller inte flåsa, typ mer som om varje andetag var det sista. Typ som ferdinan då han luktar på blomman. För gay för att funka. Och de där tvingades ja lyssna till i närmare tjugo minuter innan ja tillslut fick gå ut bussen(mer rätt halka ur bussen).
SOMMAR VART ÄR DU? Fast förresten vänta tills efter lovet för då ska ja fara och åka bräda i bygdsiljum=) svinkul:D


vad var frågan nuigen?



höghus, låghus; dårhus

I  vanliga fall skulle jag börjat med att skriva om volleybollen, att vi blev tvåa i serien och att ja inte spelar för tillfälle. Men eftersom det är uttjatat så blev det inte så.
Helgen har varit bra, fast de är nästan alla helger numera=) Hahah igår efter jobbet(slutade kl9) så skyndade jag mej på med massa smink, rött läppstift och fluffade upp håret ordentligt. Kjolen jag bar var hög i midjan och till denna underbara kombination pumps:/ Aja, ni som inte fattat än så var temat 50tal. Fast ja är osäker om jag klädde mej enligt rätt årtal, hur ska jag veta? Kvällen flöt på askul, sen bar det av mot olles. Bara för att visa upp sej. Vi som inte är 18 skulle stå utanför och vänta, men WEY jag tog mej in :D:D:D:D Dessvärre är besvikelsen oändlig, i min värld var de ascoolt där inne och alla dansade och var glada. fel.
Vi gick rätt snabbt(oj, återspegling av min ägning dära).
Vidare vidare vidare, med supermänniskor och mindre bra ena, tills jag skulle hem. Skönt tänkte jag, tills ja kom på att eftersom ja sa att ja skulle sova i stan är det mkt möjligt att jag är utelåst(de har hänt massvis med gånger) så jag gick direkt till alles fönster utan att ens kännt på dörren och knackade massor. Ingenting. Dörren var öppen iallafall så. Direkt ja kom ner hör ja alle viska på mej. Han sitter uppkrypen i hörnet på sängen med täcket uppdraget under hakan och är livrädd. Han trodde att det var ngn zigenare som knackade på rutan, hahah:P
Sen några timmar senare vaknar jag till, jag låg fortfarande i albins säng och tog faktiskt mesta platsen.
Min säng, underbaraste, my precious:)
just de, stjärna på Ninni!
Brunchade med malin sen, eller jag bjöd henne på de=) myyyyys innan jobbet! och ikväll stressas jag över allt som kommer, kursprov på torsdag, engelskaprov och svenska pm.

Fan va långt de blev, starkt jobbat ;) hahha


outfit of the evening

såklart, vilken bloggare har inte med dagens outfit? ^o) ASVIKTIGT helt klart, och ja kan ju inte vara sämre. Hur som helst är jag alltid skitasnygg då ja bara är hemma och inte gör någonting, ja menar, vem klär inte upp sej för det?



         



btw så tycker ja att de är töntigt.


charmigt.

oj, läser igenom gamla inlägg och upptäcker att minst 70% inhehåller ngt om volleyboll. Lite tjatigt kan jag tänka mej. Baske, nu är det skärpning som gäller för min del.

Just de, ja behövde en ny snowboard så jag for på stadium igår. FAN kan dom inte bara ha en ball helt normal anpassad enkomt till mej? Alla var så jävla töntiga med massa lila eller rosa tjaffs på. I bästa fall. Men dom är anpassade för tjejerj u. Måste allt som är för tjejer vara vitt, rosa, lila, glittrigt eller med små söta djur på? Tydligen. Aja, de blev en ganska ful vit med ngt lila i mitten iallafall, och det står "charm" på bindningarna, ascoolt ju:O!
..not

boots är ett senare problem, trodde ja hade ett par nya och de har ja ju. felet där är att mina gamla var frö små så jag bad mamma köpa ett par till mej som jag spanat ut. Klant köpte samma storlek som mina gamla, så de resulterar i att ja har två par för små. Dreamlife! Men om ngn känner suget på köpa en bräda som är kort, för kort för mej och min ringa längd, eller två par snowboardskor så här har ni mej:)

Ikväll hoppas jag på bil, min Man. Eller film med folk=)  På tal om film så Jenny rekomendera mera, jag grät stora delar av filmen, Morsan;)
Imorrn det där jag inte får skriva om, sen ngt kul:)
söndag brunch hos Malin ;* 


new magic

Har just när jag räknar på det kommit fram till att jag inte hållt ngt av mina nyårslöften särskilt bra. Kan därför dra slutsatsen att ja suger. SÄrskilt de där med pengafronten, fast ja har 10månader på mej att bättra mej så klanske kanske. Hur som helst så köpte jag igår  två jättefina skor och en ful kjol. Kjolen var för stor och färgen förjävlig:) Men det blirbättre, vänta och se!
Alagets tränare ringde mej idag, om ja vill får ja spela med dom på lördag. OM JAG VILL??:D:D:D:D:D  

Märker att jag som tappat singet på skriva långa blogginlägg, men arsh, de är inte så noga ju:]

Vilken färg? Jag har beslutsångest  


norsjö ftw

this is it, jag kunde fått spela med Alaget på söndag.... MEN jag jobbar. JÄVLAjävla skit
Står fast vid mitt uttryck "Somliga straffas direkt alltid"


Sitter hemma i norsjö med riskläder och myser, varit ute och gått med pissenisse, under stjärnorna(jag gjorde de inte igår). Kunde inte varit bättre. Eller jo. om ja hade haft popcorn eller ngt, eller pappa och gabbe hemma. Men de är mysigt hur som helst. Godnatt, ja ska sova och äga påBlagsmatchen imorrn(suckar fortfarande litegrann)


Vak/a/en/nast

Ja vakade inte på lucia, då det är tradition att göra de. Men ikväll då jäklar! Jag ska inte sova en blund på hela natten, jag får inte sova en blund på hela natten.
Så för att fördriva tiden på bästa sätt ska jag städa mitt rum, det tar flera timmar. Fast de var såklart tänkt att de skulle bli såhär jävla stökigt bara för att ja ville ha ngt att göra inatt:$ haha
Sen då? Film, bubbel, läxor? Då somnar jag, garanterat. Blir nog en jättelång nattprommis, spöka i allas fönster och ligga på rygg för att spana upp mot stjärnorna:)

Match på lördagdag, kvällen är freetime:)
Fredagkväll önskas ngt kul i norsjö!


make me better, faster, stronger...

Inget sm, halvväntat om man får säga så:$ på u21spelade jag inte så bra som ja borde ha gjort. u19 funkade ändå. På en dag har jag hunnit spela libero, höger och vänster. Är inte förvånad att jag var lite virrig:) Hursom helst så är jag inte nöjd med min egen insats. 
  
Jag saknar att spela med norsjö, hur mkt som helst faktiskt. Hur mkt jag än gillar alla i kfum så är som norjsö "mitt lag". Typ? Men kanske mest för att ja hatar att förlora, då är dom ett bra lag att spela med. Två sm för dom, inget för mej. Lycka till nu tjejer!  

 

Burka, brasa, busa, braigt

 Igår var mys, soft om jag ska uttrycka mej rätt. Jag överlevde skoterkörningen. Ioförsej brukar de inte vara ngra problem me de men vårat sepelyse på skotern slutade funka efter halva vägen och ville först inte fungera alls. Sen började de blinka. Vet inte vad som är bättre egenltigen :)? Grillade i en gammal mysig men lite smått läskig jaktstuga ute i skogen ngnstans, en tändare las på elden bara för att. Som ensam klok aktade jag mej, den small och flög såklart på mej iallafall! Somliga straffas genast alltid
Hemvägen var bra, då ville lyset nästan hela vägen. Jag suger på burka och skyller på att skotern är för tung. Hahah bättre de än att jag skulle vara för klen :$
Väl hemma kl typ01.00 och jag tillslut fått in skotern i kåpsläpen, stängt den med en massa  krokodiler och rep(ja kom på en jävla konstruktion alltså) så går jag mot ytterdörren och inser att jag glömt mina husnyckar i skotern i kåpsläpen. Damnnnnnnnnnnnn! Bara att göra om allt.
Kort fattat så var kvällen super, mest tack vare världens bästa och framförallt coolaste onanErik (:

Är hos tina, utan tina. Börjar höra till vanligheterna:) vi ses på måndag iallafall hunnibunni! Så ikväll ska jag nog bara sova, kanske ta en prommis. Tagga inför imorrn. Vårat år, 90. Plötsligt ångrar jag nog mitt switch lite mer än vanligt, men jag får hålla på med det jag älskar så får väl se det från de perspektivet och göra det bästa av situationen. Tillåt mej fortsätta skratta åt dom förjävligt förbannat fula minishortsen i den fina röda färgen som jag måste visa mej i...

RSS 2.0