Super star.

Här, tänkte ge lite enkla råd till alla er som käkar på Sibylla! FÖR att jag är fruktansvärt less på detta just nu

 Vänta lugnt, ett mål tar minst tre minuter att göra. Vem klagar då det är mkt folk en natt på pizzerian och man får vänta två timmar på pizzan? Men när man får vänta tolv minuter är det jordens undergång.

Sen så tar man sin bricka och sätter sej och äter. Brickan är till just för att det inte ska bli så grisigt, så Stop it!

Sen har vi på sibyllla byggt ut och skaffat en jättefin grej som man kastar maten i, tömmer drickan och lämnar brickan. Jag blir fullkomligt dödsless på alla jävla idioter som lämnar sina äckliga brickor och halvätna matrester kvar så JAG måste bära bort. Alltså, bär bort din mat!

Just de, kaffe, kakor och glass kostar, vi bjuder alltså inte på en glasstrut efter maten ni som trodde de.

När man jobbar så jobbar man, de är alltså inget bra läge att bjuda ut eller busvissla. Bara irriterande och gör chansen att lyckas extremt liten.

Om man nu vill ändra något i sin meny så äre ENS alldeles eget ansvar att säga de, vi kan itne fråga varenda en som kommer "Vill du ha dressing, sallad, lök, saltgurka, bostongurka, ketchup, senap, gurkmajjo, räksallad, ost, smältost eller ngt annat på din hamburgare"!? så stryk det oxå!

DRIVEMÄNNISKOR STÄNG AV BILEN! För det första så hör inte vi som ska ta er beställning vad ni vill ha ifall bilen lever om, och för det andra så är det Tomgångskörning max 1minut här i Sverige.

Skriv ut och plugga!
Punkt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0