Av en klockren norrlänning;

Med brunt hår, bruna lite snea ögon och bulliga kinder. Men de var gulligt tydligen. Tjing:P


Det var ingen konst att lista ut vart ja kom ifrån för stockholmarna, inte heller på talet.
Vi bilade ner i Henkes saab 9000 med supersäten som gör o-onda rumpor. Joel körde oxå, inte sandra trots hennes 18 vårar(eller vintrar, va man nu ska kalla de). Jag och Kajsa nöjde oss med baksätet, hon till vänster och jag i mitten.
Faktiskt, tiden gick riktigt fort! Stockholm fram och tillbaks på en helg är inga problem!
Vi kissade, åt och skrattade. Fiskade korvar (även gaffeln är av intresse) och hade högläsning av cosmo. Och lyssnade på musik såklart, nötta samma skivor åter och åter igen hela tiden.

Fredan slutade med inte så mkt, eller vi fick se en livs levande (i detta skede iaf, är tveksam hur de gick för stackarn) stockholmare vara helt totalborta och spy flera liter vätska. Det värsta är att han även spydde fimpar. Vafan äre för kompisar han har?
Stan stod på mitt shema på lördan, Kajsa åkte till sin syster, Sandra umgicks med adam men kom sen, och henke och joel kollade på bilar. Även kröp har ja hört ryktas om. Ja köpte en del, mer än planerat. Planerna var noll, för ekonomins skull. Men ändå inte mkt, utan mer som de där fina ordet lagomt:)
Simple Plan var bra, när dom väl började. De här är lite piniiigt, men ja brukar inte lyssna på dom, så trodde att de va dom redan då förbandet spelade. Men Elliot Minor, som förbandet hette, var riktigt grymma dom oxå.
Fula av regnet innan och svetten inne på konserten vandrade vi in mot stan, gick världens omväg som jag hittade på och käkade på pizza hut. Därav den fina kommentaren "Tvättäkta norrläninng".

Så helgen var super, dock nu efter är jag lite trött, då ja sovde mer timmar igårnatt än ja gjort på hela helgen

Just de, bilder. Dom kommer sen då ja är i norsjö så ja kan ladda upp dom.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Kul att höra att ni hade skoj nere i hufvudstaden!
Blev det så att ni bodde hos Julia & Daniel?
Lägg ut lite bilder sen på vad du shoppade, skulle vara roligt att se :) Puss

2008-04-02 @ 22:38:50
Postat av: Julia

Hey tjejen! Bra att ni kom hem säkert och att ni kände er nöjda med helgen trots att den blev kort - och trots att 17 är en halvkul ålder ibland. Hälsa gänget att det var kul att träffa dem alla. (Speciellt Henke som jag som sagt inte sett sedan han var några äpplen hög). Stoooor kram!

2008-04-03 @ 17:41:40
URL: http://juliasegen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0