testas

Ja förstå inte alla som kan sitta hur länge som helst på prov, antingen kan man de och då gå de fort. Eller så kan man inte och då går de oxå fort. Så ja va klar med kursprovet efter lite mer än två timmar, då vi egentligen fick sitta dubbelt så länge.
Önskar ja inte va så emot dagens outfit så skulle ja lägga upp en på hur ja se ut nu, går omkring hemma med täckbyxor och snowboardskor, byxorna för att ja fryser och skorna dels för att prova hur dom sitter ohc för att ja längtar.
Här, min inte så snygga bräda    och helt okej skor . Dom är sköna iallafall:) Snowboarden kan ja dock inte säga hur den är, den är oprovad än. Men förhoppningsvis gör den mej till kung i bygdsiljum :$ :D

De slog mej just att vi inte bokat bullisresan än, de kanske borde tas tag i?
Vad ja däremot ha tagit tag i redan är körkortet, har börjat teori på körskola och ska snart ta min allra första lektion=)
Just nu står äta först på min Att göra-lista, sen sova. Sömnen ligger lite back efter två nätters pluggande till matteprovet.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ta och boka resan nuuu för att få ett bra och relativt billigt hotell! :) Kolla gärna upp Regina, för som sagt, det verkade då mycket bättre än vårat hotell Continental, och verkade inte skilja så mycket i pris. Puss!

2008-03-01 @ 11:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0